>> 2009-03-03 <<
>> 15:25:10 << 

Tips!

Började jobba lite tidigare idag, men hann ändå en liten sväng på stan innan jag började. Spanade in en riktigt fin golvlamapa från Elkedjan, turkos skärm så den måste jag verkligen fundera på! Skulle passa in perfekt i vardagsrummet nu när vi har svart och turkost.
 Eftersom vi har alla möbler i svart, tv bänken, hyllor, soffor, vardagsrums bord så är det kul att kunna variera färg på te x kuddar, gardiner, mattor, ramar och andra små saker. Har tidigare haft svart och lila, men det känns kul med en mer vårig färg som turkost nu när det börjar gå mot varmare tider.
Så det är ett bra tips om du ska möblera hemma, satsa på en bas färg på större och dyrare saker som du ska använda länge. Då kan du använda dig av vitt, svart, brunt, trä eller någon annan färg som är lätt att kombinera med andra färger. Sen kan du köpa gardiner, kuddar, lampskärmar med mera som du kan ha i färg, sen är det väldigt enkelt att byta färg när det bara är små saker som behöver bytas ut. Lite snygga prylar, ljus, och tyg gör stor skillnad på ett rum!


Kommentarer


Du heter?

En mejladress? (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida jag kan besöka?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0