') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2010-01-28 <<
>> 17:16:13 << 

Update

Ringde angående jobbet jag sökt i Luleå, visade sig att jobbet startade nångång efter den 8 Februari och inte den 1:a som det stod på ams. Så nästa vecka får jag veta om jag får jobbet eller inte! Håller tummarna:) Så det betyder alltså att jag även kommer att ha öppet butiken nästa vecka, så då vet ni det! Håller på att hänga om lite i butiken och så ska jag göra nya skyltar för imorgon börjar jag med 50% på hela sortimentet.

Ikväll efter jobbet ska vi till Svensbyn och se hockey och äta, blir nog bra det:) Hade även kanske tänkt städa upp lite hemma inför helgen, men jag får väl se om jag orkar..
>> 2010-01-28 <<
>> 15:04:15 << 

Sportswear

Fick ett mail med nyheter från Åhlens, och fastande för dessa snygga träningsplagg. Bara trist att vi inte har kvar Åhlens i Piteå längre, så ska man shoppa på Åhlens får man åka till Luleå. Förresten tycker jag Åhlens borde ha en webshop, tycker att alla större kedjor borde ha det. De borde ju verkligen tjäna på det!

Älskar färgerna och visst var tightsen snygga?

Åhlens
>> 2010-01-28 <<
>> 11:27:29 << 

Party fint!

Hittade dessa två snygga partyklänningarna hos Nellys nyheter, att båda två var billiga gjorde ju inte saken sämre heller:)

349:- & 199:- hos Nelly.
>> 2010-01-27 <<
>> 16:00:49 << 

Namnsmycken

Såg att Foki hade en tävling där man kunde vinna ett namhalsband från BettiesGalleria, ska inte delta då jag ändå inte lär vinna. Men det jag ville komma till är att BettiesGalleria har massa fina namnsmycken, både halsband, armband, ringar och örhängen. Tycker ändå det är ganska kul att ha ett smycke med sitt namn på:)

Dessa armband gillade jag massor, undra om A skulle ha på sig ett sånt här armband?

Par armband 799:-


>> 2010-01-27 <<
>> 11:53:20 << 

Hello Kitty Hörlurar:)

Dessa skulle passa mig perfekt helst då jag inte gillar såna där små som man har i öronen, antingen så tar det ont eller så åker de ur så fort man rör på sig. Så ett par rejäla hörlurar med Hello kitty skulle ju inte vara helt fel:)

400:- Teknikmagasinet

>> 2010-01-27 <<
>> 10:42:01 << 

Busväder!

Möttes av ett snöoväder när jag klev ut utanför dörren med Nova, inte annat än att gilla läget och klä på sig och börja traska in mot stan. Snöade och blåste massor, så det var tur att jag gick osminkad till jobbet! Kom då fram till jobbet trots busvädret, skönt att jag nog inte ska ut något mer förutom nån kortare promenad med Nova ikväll.

Förresten var ju och kollade om träningskläder igår, och det är nog första gången jag varit kvar i butiken när den stängt! Hade inte alls någon koll på tiden igår, så när jag precis kommit in i provhytten med massa kläder så hörde jag en kund som pratade med någon annan om vad klockan var. Och visst var den sex, så det vara bara att skynda sig och pröva kläderna och gå och betala. Fick bli ett par svarta byxor och ett linne, sportbhn fick jag handla på Lindex som hade öppet till sju. Sen var det bara att snabba på till passaet på Korpen och jag hann precis i tid, och det var tjockt med folk på passet så en och annan krock blev det!
>> 2010-01-26 <<
>> 17:32:42 << 

Träningskläder

Slutar strax och efter det hade jag tänkt gå på stan och leta lite träningskläder, eller framför allt är det en sportbh jag är i behov av. Hoppas verkligen jag hittar en bra en, har nämligen använt mig av en vanlig bh senaste gångerna jag tränat. Ingen höjdare kan jag säga! Sen hade jag tänkt gå på ett aerobic pass som börjar 18.30-19.15.

>> 2010-01-25 <<
>> 18:03:54 << 

Tapet

Just nu är jag väldigt inne på att ha enkelt, vitt och stilrent i inrendingsväg men måste ändå medge att denna tapen var verkligen fin! Har svårt att se vilket rum en sån här tapet skulle passa i men den är trots allt fin:) Ett stort plus är väl att man slipper dekorera väggen:P

För fler fina tapeter och inredning kolla här!

>> 2010-01-25 <<
>> 17:13:54 << 

Fakturan som aldrig kommer

Känner att jag blir irriterad på Netonnet, ni vet den rosa laptopen som jag beställde var ju från Netonnet. har ju fått den och är mer än nöjd med den, men ingen faktura har jag fått än fast jag ringt om det flera gånger.

Så idag ringde jag igen då ingen faktura dykt upp i brevlådan, pratade med en tjej som inte kunde göra något så hon kopplade mig vidare till en till som inte heller kunde göra något. Så han skulle koppla mig vidare till första stället, men såklart så hann det ju stänga. Så imorgon får vi hoppas att det jobbar någon kompetent människa som kan skicka över en faktura till mig. För så svårt kan det väl ändå inte vara?
>> 2010-01-25 <<
>> 13:34:28 << 

Dagens outfit

Kanske inte bästa bilden, men den får duga:

Topp med döskalle tryck Sisterspoint, Kort jacka Lindex, jeans kjol H&M, leggings Rut.m fl







>> 2010-01-24 <<
>> 23:03:51 << 

Mina Halens favoriter:)

Blev riktigt sugen på att göra en beställing från Halens men får nog allt hålla mig, här är i alla fall mina favoriter:)


Halens

>> 2010-01-24 <<
>> 22:28:54 << 

Snart ny vecka!

Imorgon är det en ny vecka, men inte vilken som helst. Till veckan är det kanske sista veckan jag har öppet Miyo Fashion, fast allt hänger ju på om jag får jobbet eller inte. Jag håller verkligen tummarna att jag får jobbet, för det verkade helt klart vara ett jobb för mig:) Som ni vet så är det ju 40 % rabatt på hela sortimentet i butiken, så passa nu på att fynda för det är mycket fint kvar:)

Blev inte att se Johan Falk idag utan jag sitter och ser Galen i kärlek på 3:an och glassen är än orörd, men det ska jag såklart göra något åt snart. Kan ju inte ha god glass stående i frysen, tänk om man skulle glömma bort den:P

>> 2010-01-24 <<
>> 19:39:44 << 

Söndag

Nästan hela dagen har spenderats i sängen framför tvn eller med datorn i knät:) Men har i alla fall varit iväg på ett Aerobic pass, så lite nytta har jag ju gjort idag!

Ikväll blir det nog att se Johan Falk, har inte sett det tidigare så vi får väl se om det är något att se. Köpte i alla fall hem lite gott till ikväll:


Ser ganska gott ut eller hur?

Jag tycker det är otroligt viktigt att hjälpa andra om man har möjligheten till det, så därför skickade jag iväg ett sms där jag skänkte 50kr till Haiti. En liten summa som många har möjlighet att ge, kolla in här för att skänka en summa.


>> 2010-01-23 <<
>> 21:25:21 << 

:)

Jag har nog världens bästa bror som handlar choklad åt mig och kommer förbi med den:) Såg klart G-force idag eftersom jag gick och la mig så tidigt igår, har även sett lite Robinson. Brukar inte se det egentligen men det var inte så mycket annat på tv att se.

>> 2010-01-23 <<
>> 17:39:15 << 

Kött och potatisgratäng:)

Ska snart börja med middagen som idag blir kött och potatisgratäng, var länge sedan vi åt det sist så nu är det verkligen på tiden! Har även köpt lite grönsaker och champinjoner, hur gott som helst med stekt svamp:) Nej nu ska jag få A att gå från datorn så vi kan börja göra maten, börjar kurra ordentligt i magen nu.

RSS 2.0