') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-07-28 <<
>> 22:19:12 << 

Längre hår

Fick helt plötsligt för mig att jag vill ha långt hår och självklart blev jag otroligt sugen på att klicka hem ett Clip-on set från Rapunzel. Har tidigare använt mig av Clip-on och jag tycker att det har funkat ganska bra, tycker fördelen är att man kan lätt sätta fast och ta ut själv.


Såg att man kunde få leveransen redan imorgon (hade ingen aning om att det kan gå så fort)  om man valde Express som frakt, oj oj vad sugen jag blev nu!

Enda minuset jag ser är att det är väldigt svårt att se färgen på håret, jag gissar att det lätt kan bli fel då man beställer via internet. Sist jag köpte hår så handlade jag det när jag var på besök i Sthlm och det var ju helt klart lättare, då jag både fick pröva och hjälp att hitta rätt nyans.

Nåja nu återstår det bara att se om jag kan låta bli eller inte:p
>> 2009-07-27 <<
>> 21:26:41 << 

Liten uppdatering

Har uppdaterat lite på Miyo bloggen, så ni kan ju kika in där! Ska snart iväg och träffa mamma, E och deras hund som just nu befinner sig på Fårön hos mormor. Blir kul för Nova att springa och busa med Milla så här på kvällskvisten, så Nova lär garanterat slockna lika fort som mig ikväll!

Nova & Milla på bryggan i Bodsjön tidigare i sommar.


Blir nog fler uppdateringar både här och på Miyo bloggen så fort jag fått lite bättre ordning i butiken, men det förstår ni säkert!
>> 2009-07-23 <<
>> 15:19:48 << 

Får jag lov att presentera...

Miyo bloggen!

Nu äntligen är bloggen färdig så ni får gärna kika och lämna gärna en kommentar!



Och självklart kommer jag att fortsätta blogga på här som vanligt också.











>> 2009-07-20 <<
>> 15:49:03 << 

Nelly i brevlådan

Hittade ett paket från Nelly i brevlådan, snabb leverans dock blev jag aningen besviken när jag nyss testade dem. Den svarta klänningen med rosor på från Rut m. fl satt inte alls så där tight och snyggt på bilden och den andra från Rare såg ut som en gravidklänning, vilket kan vara riktigt snyggt på rätt person det vill säga inte mig! Så nu är jag på noll igen och jag måste ge mig ut på jakt efter nått snyggt till helgen, kanske inte mest nödvändigt men har jag bestämt mig så har jag! Och jag ni får tycka att jag är löjlig:)

>> 2009-07-19 <<
>> 21:52:32 << 

Helgen börjar gå mot sitt slut igen...

Lördag: Steg upp vid 11 tiden och åkte iväg till Luleå då jag hade ett ärende att uträtta där, men allt gick rakt åt pipsvängen och jag var så otroligt arg så mina händer skakade, och då mina vänner då är man arg! Så lika bra att släppa det där och gå vidare.. och det gjorde genom shopping inne på Åhlens:


2 Paletter ögonskugga
Mascara
Läppglans

Fick även med en liten nescessär med mascaran innehållande ett miniläppstift, sen fick jag även med en hudkräm och en sjal. Men hey gratis är alltid trevligt, bara tacka och ta emot!

Just det efter trippen till Luleå åkte jag och A hem en sväng för att gå ut med Nova och sedan forsatte vi till Svensbyn där det bjöds på surstömming och tårta, och  A fick presenter eftersom han fyllt åt i veckan. Presentkort på Hansens och Jägermister, stavning? Efter vi var mätta och belåtna åkte vi iväg till M som hade fest, satt där till 10 nångång och var sociala innan vi åkte hem och åt glass och såg film

Söndag: Redan kl 8.30 slog vi upp ögonen, dock av larmet på mobilen annars hade vi aldrig tagit oss upp vid den tidpunkten. Sen kl 9.00 blev vi upphämtade av E & M, som vi åkte med till Ikea. Blev en snabb paus i Kalix för lite matintag, räkmacka med skagenröra för mig och A sen träffade vi även L & S som även dom åkte med till Ikea men i annan bil. Sen framme på Ikea var det bara att börja beta av min A4 långa inköpslista.

Så här ser det ut hemma i vardagsrummet just nu.




Efter Ikea blev det även en sväng förbi nya Gallerian i Torneå, har nämligen aldrig varit dit tidigare så det var verkligen kul trots att det bara blev en snabbis. Hittade en kul butik som hette Aleksi 13, dom hade balnd annat Sisters point, Esprit, Ichi, sedan hade dom även kläder för killar, skor och väskor. Så den är helt klart värt ett till besök vid nästa tillfälle!


Ut från butiken kom jag med dessa fantastiska väskor, ser mycket bättre ut i verkligeheten än på bild! Att båda var på rea var inte heller helt fel, brukar inte vara ett så stort fan av rea men ibland hittar man guldkorn där också.



Imorgon börjar en ny vecka med ny möjligheter och för min del så kommer jag att ha fullt upp hela dagen, men kul kommer det att bli!
>> 2009-07-19 <<
>> 20:56:04 << 

Spel tårtan

Måste bara visa en bild på tårtan som A fick när han fyllde år i Torsdags av mig! Tyvärr kan jag inte skryta över att jag själv knåpat ihop den utan det är Ekbergs i Piteå som får ta på sig äran för den.


Men nästa år då kanske man testar på att göra själv!

Visst var den fin?
>> 2009-07-16 <<
>> 19:08:56 << 

Hemklickat

Blev att klicka hem dessa två klänningar från Nelly , men ni måste ändå hålla med om att dem var otroligt snygga! Hoppas nu bara att dem kommer hem till mig under nästa vecka så jag kan inviga dem under Pdol helgen.


Rut m.fl 199:-

Rare 349:-
>> 2009-07-14 <<
>> 20:19:47 << 

Kan inte hålla mig längre...

Nu klarar jag inte hålla inne på det längre...den 30/7 öppnar jag min klädbutik! Förstår ni min lycka?! Jag längtar så otroligt mycket, men nu är det faktiskt inte länge kvar. Nu kanske ni förstår varför jag inte varit så aktiv på bloggen, planeringen av butiken har tagit nästan all min tid. Och ännu är det mycket kvar att göra innan öppningen!

Men håll ut, för snart så kommer jag igång med bloggen som kommer att ha samma namn som butiken och där kommer du att kunna se nyheter och massa annat!

Får väl se när den andra bloggen blir klar men jag lovar att ni får adressen så fort den är färdig!

Puss & Kram på er
>> 2009-07-11 <<
>> 11:28:15 << 

2 dagar kvar

Nu är det till att njuta fullt ut av dessa två dagar för på Måndag är semestern slut och jobbet kör igång igen! Men jag tror det blir mer roligt än jobbigt att börja om igen, för visst blir man lite rastlös av att bara slappa i två veckor. Nåja idag skiner solen på riktigt bra och det passar utmärkt då det vankas festligheter i Bodsjön med trevligt folk och mycket gott att dricka! Fast innan festligheter har jag lite ärenden att uträtta i stan och sedan ska jag göra en sista behandling av håret, färgning och en ordentlig inpackning. Bara att hålla tummarna att det blir bra nu, men det tror jag säkert!


Kram på er!
>> 2009-07-10 <<
>> 16:48:37 << 

Diamanter på skrivbordet

Visst är det roligare att jobba eller betala räkningar när man har det fint omkring sig, dessa kontors saker hade mer än gärna fått pryda mitt skrivbord! Fast frågan är vilken som var finast, de transparenta eller de rosa?















695:- för allt, men det går givetvis att köpa var för sig också kolla priser här!

Bilder: Coolstuff
>> 2009-07-10 <<
>> 15:21:33 << 

Blekning

Sitter här med genomblött hår och väntar ivrigt på att det ska torka så jag kan slänga på en ordentlig blekning, har nyss suttit med inpackning över en timma för att få bort mina gråa hår som orsakats av silvershampo. Och tyvärr är det bara fläckvis som är grått, resten är gult och vitt och ja ni hör ju själva att det är inte alls är det minsta vackert! Så en blekning kommer att bli kanon, eller åtminstonde kommer det att bli mindre grått och sedan kommer jag mest troligt att behöva inhandla lite färg för att få bort det gula. Och efter den färgningen så kommer mitt hår förhoppningsvis se ut som jag vil ha det! Så önska mig lycka till...


Kanske skulle man ta och bli brunett igen?
>> 2009-07-08 <<
>> 20:40:06 << 

In love

Nån som missat min förälskelse till Hello kitty? Kolla in dessa underbaringar som gärna hade fått flytta hem till mig, och ja ni får tycka att jag är hur töntig som helst men jag gillar det i alla fall!

Underbar sommarklänning 299:-

Stereo 499:-

Neccesär 169:-

Bordslampa 179:-

Väska 899:-

Vespa 6995:-


Är minst sagt sugen på att klicka hem både det ena och det andra, men jag får nog hålla mig denna gången!

Allt detta och lite till hittar ni här!
>> 2009-07-01 <<
>> 16:37:37 << 

Update - på tiden kanske?

Nu har jag kommit in på dag 2 av mina 14 semesterdagar, och jag njuter för fulla muggar av ledigheten och det underbara vädret!

Äch.. nu har jag suttit med detta inlägg allt för länge, skrivit och raderat, skrivit och raderat ja ni förstår eller hur? Jag har inte alls något att skriva om, men jag lever i alla fall och jag hoppas att jag kan skriva lite mera vid ett senare tillfälle.

Hoppas ni har det bra!



 

RSS 2.0