') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-05-27 <<
>> 10:24:45 << 

Killkväll i Gallerian ikväll

Ikväll är det Killkväll i Gallerian med massor av erbjudanden till alla shoppingsugna killar! Dessutom får Gallerian fin besök i form av Gert Fylking som tillsammans med Robert går genom sverige för att samla in pengar till prostatacancer! Verkligen bra att det uppmärksammas! Förresten kommer inte butiken jag jobbar i ha öppet under kvällen men vi har ändå erbjudande under dagen och det betyder att alla som handlar hos oss får 20% på valfri vara!



Så nu hade jag tänkt sätta fart med att få upp alla skyltar!
Ha en underbar Onsdag allihopa!


Bild:Gallerian Piteå
>> 2009-05-26 <<
>> 18:52:48 << 

Snabbis

Bara en snabb uppdatering innan jag börjar räkna kassan, har i alla fall varit lugnt i Gallerian idag med men jag tror det blir mer folk närmare helgen! Förresten så har jag köpt nytt silver schampoo och balsam idag så håret får sig en rejäl omgång senare ikväll! Ska bara en snabbis på Ica och köpa Ben & Jerrys till A som tydligen var sugen på glass, själv ska jag kika om det kommit ut någon tidning idag.

Ska förresten ta och visa nya kjolen och byxorna som jag köpte i Luleå i helgen, lägger upp bilder ikväll om jag kommer ihåg!

>> 2009-05-26 <<
>> 09:05:41 << 

Godmorgon!

Vaknade strax innan 7.00 idag och sedan blev det frukost framför tvn, och jag tycker verkligen det är supermysigt att starta dagen med en frukost! Jag tror sist jag åt frukost på riktigt var när jag bodde hemma och mamma gjorde frukost och mig och lillebror, och den frukosten saknar jag! Vi hade ofta mycket frukostmat hemma och åt alltid vaierad frukost tillsammans hela familjen, otroligt mysigt! Så kanske jag och A kan forsätta med att äta tillsammans på morgonen, det skulle verkligen vara toppen!

Just det jag har ju precis tappat upp vatten i diskohon så det är bara masa sig dit och ta tag  i diskberget!

Ha en underbar dag och så hörs vi senare!

>> 2009-05-25 <<
>> 18:47:49 << 

Ont i huvudet

Har så ont i huvudet just nu och det verkar inte alls vilja ge sig! Jag som hade tänkt cykla och handla efter jobbet och nu vet jag inte ens om jag orkar det, det enda som lockar mig just nu är sängen och en Treo! Så det blir nog att skynda sig hem för att inta sängläge och hoppas att värken går över!

Jag som hade både det ena och andra planerat ikväll, nåja bara gilla läget och vila!

>> 2009-05-25 <<
>> 16:40:41 << 

Jetset - metoden

Började idag med något nytt och det är att försöka äta mat under hela dagen vilket jag inte gjort tidigare, då jag oftast ätit ett mål om dagen och det vid 8 tiden på kvällen! Så ni kan ju förstå att det är ovant att äta hela 6 gånger per dag, hur som helst så har jag valt att äta enligt Jetset metoden och det tror jag passar mig utmärkt! Och denna metod är indelad i 3 faser, så fas 1 pågår i tre dagar och under dessa dagar är det detta jag kommer att äta:

Frukost: Naturell lätt yogurt, 1 kokt ägg, 1 kopp grönt the och 1 glas vatten

Mellanmål: En bit lättost

Lunch: Tonfisk med svartpeppar och citron och 1 glas vatten

Mellanmål: Lätt keso och broccoli

Middag: Grillad lax med grönsallad och kokta grönsaker

Kvällsmål: naturell lätt yogurt

Än så länge har det gått utmärkt men det är bara att kämpa på! Mat är viktigt och jag vill inte förstöra min kropp, med att äta dålig mat! Att äta alla mål mat om dagen som man ska och röra på sig är det bästa i längden, tyvärr så finns det ju inga genvägar!
>> 2009-05-25 <<
>> 15:11:26 << 

Nytt i sminkväskan

Blev att köpa lite smink i helgen, har länge funderat på att köpa ögonskuggor från Makeupstore och nu när vi var i Luleå i Lördags kunde jag bara inte hålla mig när jag fick syn på hel massa underbara ögonskuggor. Tre av dem fick i alla fall följa med hem, får ta resten någon annan gång! Sen efter mötet med kvinnan igår så blev det som sagt en sväng förbi Åhlens, inhandlade både mascara och läppglans och BUS servetter.

Mascara Clinic - Åhlens
Läppglans Lancome ( lavender)- Åhlens
Ögonskuggor Makeupstore - Makeupstore
BUS servetter - Åhlens

Visst är färgerna på ögonskuggorna helt underbara?

Hittade även en palett med flera ögonskuggor i härliga färger från Isadora om jag inte minns fel, så den blir nog att spana in en gång till!
>> 2009-05-25 <<
>> 13:29:11 << 

Update

Har precis kommit tillbaka från en snabb tur till busstationen, cyklade nämligen och hämtade ut ett paket fyllt med vita leggings som kommit. Och nu tittar jag på klockan och ser att det är hög tid för mig att få i mig lunchen som idag består av tonfisk med lite svartpeppar och citron på och ett stort glas iskallt vatten!
 
Förresten blev det en ganska lång promenad på morgonen med Nova, verkligen skönt att komma ut och gå på morgonen! Fast det är inte varje dag varken jag eller Nova kommer oss upp ur sängen förrens vid 9 tiden och då blir det nog svårt att hinna med något så en långpromenad är då helt uteslutet! Bara för oss att försöka gå upp tidigare i forsättningen för visst är det helt klart värt det!

Nej just det lunch var det!

>> 2009-05-25 <<
>> 10:57:41 << 

Jumpsuit

Den här hade jag verkligen inte tackat nej till, snyggast är den med höga klackar och lite armband runt handleden som tjejen på bilden har! Förresten så är det helt perfekt med ett plagg som är både bekvämt och snyggt, lite snygga accesoarer och du är redo för party!

Modstöm 599:- Nelly
>> 2009-05-25 <<
>> 08:02:56 << 

Ny vecka= Ny vana?

Godmorgon på er!
Härligt med en ny vecka igen! Jag startar min vecka med en ny vana, och det är att stiga upp i tid och få i mig frukost i lugn och ro. Förresten ska jag även försöka mig på att äta lunch på jobbet även det är något jag slarvat med ordentligt, och visst känner jag mig ofta trött och hängig och givetvis beror det på att jag inte får i mig mat under dagen!




Har i alla fall fått i mig frukosten för idag och nu väntar en promenad med Nova innan jag ska göra mig klar och cykla till jobbet.
>> 2009-05-24 <<
>> 23:16:41 << 

Söndagkväll

Hej på er! Jag kände att en uppdatering så här på Söndags kvällen inte skulle sitta helt fel, så here we go!

Var ju som sagt ledig Torsdag- Söndag, och jag har hunnit med både det ena och andra trots att det vara vila och att ta det lugnt som kom i första hand. Torsdag och Fredag spenderades i Bodsjön tillsammans med min sambos  familj, och som vanligt hade vi väldigt  trevligt med god mat och många skratt! Sen har jag även hunnit med flera vändor på stan och in till jobbet, trots att jag är ledig trivs jag alldels för bra för att kunna motstå att kika in då och då i butiken. Igår blev det en vända till Luleå för lite shopping, en snabb vända dock men väldigt trevligt ändå. Lite fattigare och några ögonskuggor, jeans och kjol rikare åkte vi hem för att senare på kvällen avnjuta min favoriträtt: stekt ris med kyckling! Idag träffade jag kvinnan som jag skrev om tidigare och mycket riktigt så gissade jag rätt, hon ville att jag skulle gå med i Amway och det blir det inget av! Efter mötet med henne blev det lite shopping på Åhlens och sedan har dagens spenderats ute i det fina vädre och även lite hemma i soffan med lite tidningar.



Jag för en liten stund sedan i mina härliga mjukiskläder, vad passar bättre en Söndag om inte mjukiskläder och keps? Nåja nu väntar A att jag ska komma med en film som vi ska kika på lite innan det blir godnatt för idag!

>> 2009-05-20 <<
>> 14:48:03 << 

Update

Jag har verkligen varit dålig på att blogga nu, men så är det ibland! Vissa gånger kan det dröja dagar mellan inläggen och andra dagar fylls bloggen med täta inlägg.

Men jag måste säga att jag blir otroligt glad när jag ser att ni är några stycken som kikar in lite då och då! 

Hur som helst så befinner jag mig på jobbet nu fram till 16.00 sedan blir det middag för min del. Skulle egentligen festa och basta ikväll men det lutar nog åt att vara hemma ikväll, känns som en bra kväll att bara vara hemma och ta det lugnt!

Vad gör ni idag då?

>> 2009-05-18 <<
>> 12:55:14 << 

Härligt med Måndag

Skönt att vakna upp till ett underbart väder! Blev en rask promenad i solskenet för min del innan jag hoppade upp på cykeln och trampade iväg till jobbet. Så det är jobb som gäller för min del idag, imorgon och på Onsdag och sedan är jag ledig resten av veckan! Har lite att pyssla på med här idag, bland annat att göra 20% skyltar som ska upp på Fredag. Vi kommer nämligen att ha 20% på valfri vara, och det passar ju perfekt när man vill handla något snyggt till sommaren! Nej nu ska jag fortsätta här och så ses vi senare.

Hoppas ni får en fin dag allihopa, gå ut och njut av solen nu!


 

>> 2009-05-15 <<
>> 20:13:29 << 

Update

Efter jobbet kom A och hämtade upp mig och sedan åkte vi och köpte mat, blev stekt ris med kyckling för min del. Otroligt gott var det så nu är jag verkligen mätt och belåten! Förresten fick jag hem beställningen från Nelly idag och jag måste säga att dem var riktigt snabba med att skicka trodde inte jag skulle få paketet förrens nästa vecka! Hur som helst så är klänningarna hur fina som helst och bilder kommer nog imorgon, nu ska jag umgås med A och njuta av fredagkvällen!


Ha en underbar kväll allihopa och se ses vi imorgon!

>> 2009-05-15 <<
>> 17:09:28 << 

Jag är nyfiken nu

Hade en kund idag som kom tillbaka för en lite stund sedan, och jag trodde givetvis att hon kom in för att handla. Men istället kom hon in och berättade hon att hon upplevde mig som en väldigt glad och trevlig person och att de var precis det hon sökte. Hon kunde dock inte berätta vad det gällde utan hon tog mitt nummer och skulle kolla sin kalender och sedan återkomma! Spännade va? Jag är verkligen nyfiken nu! Hur som helst så är det verkligen kul att få höra av folk att man upplevs glad och trevlig för det är såklart så jag vill att folk ska se mig. Och nu i skrivandes stund, (gör lite pauser då och då då jag får kunder såklart) så kom en kund in och prövade kläder och när vid då stod vi kassan så sa hon att jag hade riktigt fina naglar! Jag skrattade och sa att det bara var lösnaglar från Lindex och hon tyckte det var riktigt snyggt och hon såg inte alls att dem var limmade! Bör tilläggas att tjejen berättade att hon var nagelteknolog!




>> 2009-05-15 <<
>> 08:42:41 << 

TGIF

Äntligen fredag synd bara att inte vädret är det allra bästa! Men bara att det är fredag duger bra för mig, nu ska jag i alla fall plocka undan lite här hemma och sedan göra mig i ordning och bege mig till jobbet. Oj ser redan att klockan är mycket så det är bäst att jag lägger på ett kol här hemma om jag ska hinna något!

Vad hittar ni på idag/ikväll?

RSS 2.0