') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2010-07-31 <<
>> 18:40:10 << 

Filmkväll

Blev några välbehövliga timmar av sömn för min del, sov nämligen bara fyra timmar i natt..Så det var verkligen skönt att få sova lite! Nu ska vi snart fara och köpa middag och sen blir det nog att se filmen From paris whit love som vi köpte igår. Köpte även Daybreakers som vi såg igår, den var bra men inte mer än så! Hoppas att den vi ska se ikväll är bättre:)

Förresten sa han i kassan igår när jag skulle betala att jag hade en vacker mage:) Lite oväntat men kul!

>> 2010-07-31 <<
>> 14:25:46 << 

CTG & Ultraljud

Nu är vi hemma från Sunderbyn och både jag och A var lite nervösa över vad som skulle hända och om bebis mådde bra eller inte. Men allt gick bra:)

Dom körde en CTG kurva i ca 30 minuter för att mäta livmoders sammandragningar och barnets hjärtverksamhet, och allt såg bra ut! Sen fick vi sätta oss ute i väntrummet för att invänta läkaren. Sen blev det ultraljud för att kolla mängden fostervatten och även det såg helt ok ut! Men hårt tryckte han med apparaten på magen, men tycker oftast att alla läkare klämmer och trycker så hårt så jag orkade inte säga till..utan bet ihop. Tror att A såg att jag tyckte det tog ont, för han tog tag i min hand och höll i den:) Efter ultaljudet fick vi sitta en stund i väntrummet för att få en ny tid av en sköterska, så på Måndag ska vi till specialist mödravården för en ny bedömning.

>> 2010-07-31 <<
>> 08:51:50 << 

Till Sunderbyn

Har precis ringt förlosssningen i Sunderbyn då jag skulle göra det idag, i alla fall så skulle vi få komma in vid elva tiden för att dom ska göra en bedömning. Hoppas bara att allt ser bra ut!


>> 2010-07-30 <<
>> 18:11:50 << 

Fredagsmys:)

Nu är det färdigstädat här hemma för idag:) Nu blir det snart middag för våran del, blir dock inte pdol mat som tänkt utan det blir mest troligt att äta något på Pizzeria Ängeln istället!

Sen är kvällens planer att åka och bada Nova nedanför Pitsundsbron, hyra/köpa film och sedan spendera resten av kvällen hemma i soffan med en stor skål med godis att mumsa på. Fredagsmys på hög nivå, hoppas bara vi hittar någon bra film att se på!

>> 2010-07-30 <<
>> 14:09:47 << 

Städning, pdol och godis...

Gick inget vidare med att somna tidigare, men får göra ett nytt försök ikväll! Nu är det städning som gäller här hemma, tvättmaskinen och torktumlararen går för fullt, diskvattnet är påfyllt, dom rena sängkläderna väntar på att bli insatta i garderoben..

Sen efter all städning blir det nog att åka in till stan och gå en runda på Pdol, blir nog även att äta middag där idag också:)

Och nu till något helt annat, som ni kanske vet så slutade jag äta godis i Mars nångång och har varit helt utan sedan dess. Och det har gått alldeles utmärkt trots att jag flera gånger blivit sugen, men har stått emot och det är väl ändå en ganska stor bedrift när jag ändå är gravid eller hur? :) Hur som helst så har jag funderat på att börja äta igen, och ja det är super löjligt men jag har världens beslutångest! Jag vet att jag vilken dag som helst när jag vill så kan jag sluta äta igen, kanske till och med mitt i en tugga av godiset..Men ändå! Kanske ska jag lyssna på mamma som säger, ät det du tycker om för du lever bara en gång!

Nej nu är det i alla fall bäst att jag sätter igång med städningen om det ska bli något av den!
>> 2010-07-29 <<
>> 22:07:22 << 

Godnatt!

Fick nu det obligatoriska godnatt och sovgott sms:set från mamma:), och ikväll tror jag faktiskt att det blir en ganska tidig kväl för min del. Ska i alla fall försöka, igår ( eller imorse )somnade jag inte förrens vid fem tiden...Och då kom jag inte upp förrens vid närmare ett tiden! Har inte gjort så mycket idag då det varit så varmt, men en snabb sväng på pdol för lite matintag och sen så hämtade jag ut mitt paket som kommit från Halens idag:)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan släcker jag lampan och hoppas att jag slipper ligga vaken till fem..

>> 2010-07-28 <<
>> 20:57:23 << 

Stylebytyra

Tre galet snygga halsband från Stylebytyra:



249 - 299:-

>> 2010-07-28 <<
>> 20:31:51 << 

Slemproppen

När jag efter att jag stigit upp idag gick på toa så misstänkte jag att slemproppen gått, men var lite osäker ändå. Senare idag även då på på ett toabesök så var det ingen tvivel om att det var en del av slemproppen som gått, för nu kom det mer. Av vad jag förstått så kan den komma i omgångar. Och trots att det inte alls behöver betyda något så håller jag ändå tummarna att något kan vara på gång. För många sätter ändå förlossningen igång inom några dagar efter att slemproppen gått. Hoppas!


>> 2010-07-28 <<
>> 16:12:55 << 

Shoppat

Har ju inte visat vad jag köpte i Skellefteå och inte heller det jag köpte när jag var med S på stan, så här kommer bilder:

Cubus 149:-

H&M 149:-, paljetter på axlarna och på fickan fram ( syns dåligt )

Vera 149:-

Cubus 24:-, köpte en likadan i svart också.


Inte så bra bilder men det kanske är bättre än inga bilder alls i alla fall:)

>> 2010-07-27 <<
>> 22:56:57 << 

Kaos

Det är kaos i hallen nu, vad har jag gett mig in på? Självklart så fick inte allt plats i klädkammaren, inte ens i närheten av allt. Så jag gjorde som så att jag tömde garderoben i hallen, och fyllde den också med kläder och ändå har jag en hel massa kläder som inte får plats någonstans! Och nu ska jag även placera om alla sakerna som var i garderoben innan jag tömde den, och vars det ska bli vet jag inte.

Nåja lika bra att fortsätta om jag ska bli färdig någon gång, ser fram emot att ta en lång dusch och krypa ner i en renbäddad säng när jag är färdig:)
>> 2010-07-27 <<
>> 20:12:48 << 

Alldeles för mycket kläder..

Har varit och badat Nova, och nu har precis A burit in alla mina klädkartonger som ska packas upp. Och det var ju inte bara en kartong och klädkammaren är redan full, jag vet inte alls hur det ska gå ihop! Har alldeles för mycket kläder..och alldeles för lite plats. Men kanske får tömma garderoben i hallen och ha kläder där också:)

>> 2010-07-27 <<
>> 17:05:16 << 

Ögonskugga

120 st ögonskuggor för 210:- hos Eleven, kul med massa olika färger så man kan variera sig:)

Eleven 120 Colour Eye Shadow Set

>> 2010-07-27 <<
>> 14:25:31 << 

Till Luleå?

Tror att vi kanske åker till Luleå idag för att fördriva tiden lite, vill att det ska bli Lördag nu så jag får ringa till Sunderbyn och förhoppningsvis får veta vad som händer. För det känns inte som att det kommer någon bebis innan Lördag, jag kan ju ha fel och jag hoppas på det men det känns ändå som att jag får vänta och bli igångsatt.

Blev ingen tripp till Luleå så jag får försöka hitta på något annat att göra..
>> 2010-07-26 <<
>> 16:44:19 << 

MVC

Sådär då har jag varit på MVC, har även varit förbi farmor, varit hemma, och så har jag nu precis kommit hem från en snabb sväng på stan med L.

Hur som helst så gick det bra på MVC, fick komma till en ny barnmorska igen. Hon skulle boka in en tid på spec mödra men fick inget svar, så jag väntar på att dom ska ringa upp idag eller imorgon. Frågade om igångsättning och dom sätter inte igång förrens det gått tre veckor över tiden, om det inte är så att det är lite fostervatten eller något annat, då sätter dom igång efter två veckor. Sen så är det bara ( om jag inte minns helt fel ) 0.6 % som blir igångsatta och 6-7 % som föder efter vecka 42 men innan vecka 43. Och det är ju inte många procent det! Men vanligast är ju att man föder två veckor före eller efter beräknad förlossning, vilket betyder att bebis än har några dagar på sig att komma ut:)

Nu är det bara för mig att hitta på massa saker för resterande dagar så man inte bara går här hemma och väntar! Tur att det är sommar och att det ändå händer lite saker här i Piteå nu, pdol startar på Torsdag så det blir väl att gå där på dagen.

Nu fick jag precis samtal från barnmorskan som jag var hos idag, hon gav mig nummret till förlossningen i Sunderbyn så jag skulle ta och ringa dom på Lördag och eventuellt åka dit.
>> 2010-07-25 <<
>> 20:57:10 << 

Flyga drake

Regnigt och grått har det varit hela dagen och jag antar att det är på grund av vädret jag varit så trött och slö, har bara suttit framför tv:n och datorn. Och kvällen lär nog fortsätta i samma anda, ska slå på 4:an alldeles strax och se filmen Flyga drake. Köpte boken när jag pendlade med buss mellan Piteå och Älsbyn, så ska bli spännade att se filmen:)

RSS 2.0