') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2010-12-31 <<
>> 14:06:04 << 

Gott nytt år på er!

Tänkte bara önska gott nytt år då det inte blir någon mer uppdatering här idag!

Ikväll firar vi i Svensbyn, blir nog riktigt trevligt:) Dock lite synd att jag bara hinner träffa mamma en snabbis idag!

>> 2010-12-31 <<
>> 10:58:22 << 

Godmorgon!

Godmorgon,godmorgon! Här har vi varit vakna ett tag, typiskt att man vaknar tidigt den dagen man hade tänkt sova riktigt länge. Nu är det i alla fall städning och fix som gäller innna vi ska åka och hämta mamma på Luleå tågstation.

Och framför allt så ska jag locka/krusa håret och det tar sin lilla tid kan jag lova..brukar aldrig orka men idag så hade jag tänkt ge det en chans! Blir ju som himla fint när det är färdigt:)
>> 2010-12-30 <<
>> 23:51:42 << 

Parfym & julklappar

Har precis klickat hem en parfym från Kicks, kanske inte så nödvändigt då jag redan shoppat tre parfymer på stan idag. Men till mitt försvar så var det faktiskt 50% på alla parfymer jag köpt, och dessutom köper jag max 2 parfymer per år annars..Så jag tycker helt klart jag var värd dom:)

Förresten har jag även precis öppnat mina julklappar från Andreas, fick inget på julafton då han beställt sakerna och dom inte hade kommit då. Men idag så kom dom:) Ett superfint armband från Humanity i lila och två par trosor från Frank dandy!



Woman EdT
Parfymen jag klickade hem från Kicks, en bra sak med Kicks online är att man kan hämta ut sitt paket på Kicksbutiken och då slipper man ju frakt! Och ja parfymen ovan fanns inte på butiken i Piteå det är därför jag beställde den:)
>> 2010-12-30 <<
>> 22:50:34 << 

Leker

Har plockat fram två leksaker som jag hade när jag var liten, och dom går verkligen hem hos Minou:) Så nu ligger hon här på golvet i hallen och leker! Även Nova är ganska så intresserad.


>> 2010-12-30 <<
>> 17:54:30 << 

!

Förbaskat också! Min klänning som jag hade tänkt ha på mig på söndag ligger i Ånge, hittade inte heller någon passande klänning på stan. Så nu blir det att gå igenom mina klänningar och se om jag har någon som passar.Men får väl se det från den ljusa sidan och tänka på att det är ju ändå inte mig folk ska kolla på utan Minou:)

Update: Fick nyss ett sms att paket från Halens finns att hämta på Ica Ankaret:) Hoppas bara den passar nu också!

Update 2: Den passade:)
>> 2010-12-30 <<
>> 14:31:47 << 

Snabb

Ni ska veta hur snabb Minou har blivit på att ta sig fram, helt otroligt! Räcker med att man vänder bort blicken från henne några sekunder så har hon hunnit iväg till något spännade, precis för en stund sedan hittade hon Novas vattenskål. Måste vara otroligt kul att upptäcka att man kan ta sig fram:)



>> 2010-12-30 <<
>> 11:14:33 << 

Mysigt!

Nu är vi precis nyvakna och ligger fortfarande kvar i sängen, MYSIGT! Blir en vända till stan idag igen, får se om det blir att promenera in eller om vi väntar tills Andreas kommer hem från jobbet.

Jag kollade igår på ett halsband till Minou i dop present, funderar på om jag ska gå och köpa det! Vet inte egentligen om man brukar köpa present till sitt eget barn eller hur det där nu är, men det spelar ju ingen roll egentligen:)

Nu hoppas jag bara att min klänning kommer idag som jag beställt åt mig själv, dom sa ju att den skulle komma innan helgen! Annars blir det lite smått panik!


>> 2010-12-29 <<
>> 23:16:10 << 

Bra serier

Blir nog att se lite Sons of Anarchy innan det är dags att krypa ner under täcket, förresten har ni inte sett den serien så se den! Måste även tipsa om The walking dead som även den är en grymt bra serie.

the walking dead


>> 2010-12-29 <<
>> 20:53:44 << 

Libero klubben

Idag när vi var på stan hämtade jag även ut en box ( Libero klubben ) från Lindex. Lite bra att behöva saker uppskattas verkligen!


>> 2010-12-29 <<
>> 14:35:51 << 

Vardagsrummet

Allt är ju inte precis som jag vill ha det ännu, men så här ser det i alla fall ut nu:






Dumma jag som hade så bråttom att jag inte hann ta före bilder...Att man alltid ska vara så ivrig!

>> 2010-12-29 <<
>> 13:27:32 << 

Sötaste stumporna

Är från H&M, 30:-/st, köpte dom förra veckan när vi var på stan:)

>> 2010-12-29 <<
>> 12:29:37 << 

2, 4 & 22 dagar

2 dagar till Nyår, 4 dagar till Dopet och 22 dagar tills jag fyller år! Så nu är det mycket kul att se fram emot:) Och jag tror det mesta börjar vara färdigt inför dopet, ska och byta storlek på klänningen Minou ska ha efter själva dopet. Och så väntar jag på att klänningen jag beställt ska komma, bara hålla tummarna att den passar nu också! Sen ska i väl köpa kaffe, lite fika och kanske lite bordsdekorationer också nån dag. Kommer verkligen bli spännade de här! Måste kolla om det är nån som kan låna våran kamera och ta en massa bilder under dopet, är ju som kul att ha och kolla på senare:)

Nog om det, nu blir det lite till städning här hemma och sen är det bara att invänta att Andreas kommer hem så han kan skjutsa in mig till stan. Byte av klänningen på H&M och så ska jag eventuellt lämna in min förlovningsring då jag inte tycker att den sitter nog bra.

>> 2010-12-28 <<
>> 20:21:38 << 

Minou x 3






>> 2010-12-28 <<
>> 16:49:06 << 

Inget klagomål på Synsam:P

Jag har jutt gått runt och sett dåligt och haft ont i huvudet senaste tiden, och trott att det kanske varit styrkan på linserna som varit fel. Jag har liksom sett suddigt, och vet vad jag precis upptäckte?! Jag att jag för tusan haft fel lins i ögonen, alltså högerlinsen i vänsterögat och tvärt om!!! Hahaha..hur klantig får man vara? Tur att jag upptäckte det innan jag for in till Synsam för att klaga..
>> 2010-12-28 <<
>> 16:29:54 << 

...

Har inte hunnit med så mycket städning som jag hade tänkt mig, men disken är borta och tvättmakinen och torktumlaren går i ett:) Och nu ska jag passa på att plocka undan lite, byta kläder innan jag väcker Minou fast mest troligt hinner hon väl vakna innan! Sen bär det av till Klubbgärdet för att skjutsa hem min farmor och sen vidare till Svensbyn för att se hockey!

Andreas slutar på en halvtimma ungefär så det är nog lika bra att sätta fart:)

RSS 2.0