') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-04-30 <<
>> 15:42:47 << 

En rosa, en blommig och en leopardmönstad

Jag tycker verkligen att det är grymt snyggt med bara axlar och varför inte visa upp sina axlar i någon av dessa underbara klänningar från Forever21? Billigt som tusan om man bortser från frakten, otroligt fina är dem i alla fall! 

 



Bilder: Forever21
>> 2009-04-30 <<
>> 11:44:47 << 

Shoppat på MQ

Var ju som sagt en sväng på VIP kvällen igår och dessa två fick följa med mig hem från MQ:


Svart enkel tub topp 199 kr

Skjorta 399 kr

Egentligen hade jag tänkt hitta en kjol eller byxor, men det blir inte alltid som man tänkt sig, nåja är hur som helst nöjd med både toppen och skjortan och jag tror båda kommer att användas flitigt av mig!
>> 2009-04-30 <<
>> 06:21:11 << 

Ajaj

Har rensat upp ute på uteplatsen, har bland annat plockat upp mängder med fimpar som min kära granne fått för sig att  kasta ner på våran uteplats. Har även plockat undan krukor som gått sönder eftersom de stått över vintern, och givetvis lyckades jag skära mig på en vass kant.

Och så här ser min hand ut nu och självklart finns det inte heller några plåster hemma så jag får nöja mig med toapapper.
>> 2009-04-30 <<
>> 05:46:15 << 

Tidig morgon

Godmorgon allihopa! eller är det bara jag som är uppe pigg som en mört den här tiden? Egentligen hade jag tänkt stiga upp 7.00 vilket är nog tidigt för min del då jag oftast sover till 9.00, men eftersom Nova väckt mig flera gånger i natt beslutade jag mig för att stiga upp. Fast jag är likaså pigg och har en hel massa som sak göras här hemma så jag klagar inte, sen är det även min sista jobbdag för i veckan. Jag gick förresten på VIP kvällen igår eftersom jag inte alls var förberedd på att det skulle vara igår så missade jag både god mat och utgång på Kalles, men jag fick i alla fall shoppa lite! Köpte tidigare idag även en inpackning till blont hår som skyddar mot UV strålar och nå klet för att få ner hår som sticker upp, visare allt lite senare.


Hoppas ni får en underbar vaValborg allihopa!
>> 2009-04-29 <<
>> 14:05:44 << 

Update

Hade tänkt stiga upp tidigt idag eftersom jag gick och la mig så tidigt, men blev ändå så att jag låg kvar i sängen till 9.00 och sedan vara det bara att snabba på för att hinna allt innan jobbet. Nu befinner jag mig på jobbet och jag håller på för fullt med att hänga om SNÖ smyckena men jag blir verkligen aldrig nöjd så jag lär säkert hålla på länge till. Sedan har jag planer på att flytta om lite i butiken men jag får väl se vad jag hinner med efter smyckena.
Annars händer det väl inte speciellt mycket, fundedrar på att gå på VIP kvällen som Gallerian annordnat ikväll för personalen som jobbar här. Sen blir det väl att städa upp hemma inför helgen, jobbar bara kort dag imorgon och sedanär jag ledig tre dagar! Allt bra med er idag då?

>> 2009-04-28 <<
>> 12:48:02 << 

Update

Blev att gå i rask takt till jobbet för att hinna i tid men det gick alldels utmärkt! Föutom att flärpen bak på skon hade åkt ner och skavde mot hälen. Prövade flera gånger att få upp den men den ville inte alls ge med sig, så ja fick gå hela vägen till jobbet med skor som skavde! Och här på jobbet går jag omkring i höga pumps, nåja min fötter förtjänar lite bättre kanske ett fotbad? Hur som helst så fick jag just ett litet paket från SNÖ OF SWEDEN innehållande örhängen, så det ska jag börja packa upp, prismärka och hänga upp på väggen! Annars händer det inte så mycket, vädret är inte det bästa så det är inte så mycket folk på stan idag. Kameran hänger med mig idag så jag slänger upp lite bilder ikväll när jag kommer hem!


Jag imorse när jag gjorde mig klar.
>> 2009-04-28 <<
>> 09:09:12 << 

Godmorgon!

Har precis varit ute med Nova och nu ska jag börja göra mig i ordning för att gå till jobbet, lämnade nämligen cykel på jobbet och fick skjuts av söta A istället. Det riktigt öste ner regn när jag klev ut från jobbet, så nu är det bara att promenera till jobbet idag! Men nu är det bäst för mig att sätta full fart om jag ska hinna..

Hoppas ni får en fin dag!

>> 2009-04-27 <<
>> 23:10:10 << 

Nattinatt

Börjar känna mig riktigt trött nu så det är väl lika bra att krypa ner under täcket, men innan jag släcker lampan blir det att läsa Kalle Anka. Finns ingen bättre kvällsläsning än Kalle, massvis med bilder och lite tex passar perfekt för en trött Sandra!





Godnatt på er och sovgott!
>> 2009-04-27 <<
>> 19:52:55 << 

Dagens outfit

Hade bara tänkt slänga upp dagens outfit medans jag väntar på att maten ska bli klar!


Linne wheels and doll baby, cardigan H&M, jeans Cubus, Halsband SNÖ, och samma pumps som vanligt!
>> 2009-04-27 <<
>> 18:37:56 << 

Vedträ

Oj ser att klockan börjar var mycket nu så jag ska alldeles strax börja förbereda för stängning här! Sedan blir det som vanligt en sväng förbi Ica innan jag cyklar hem, det är alltid något som behövs handlas! Har inga direkta planer för kvällen utan får se vad som händer, men mest troligt blir det bara att ta det lugnt framför tvn eller datorn. Kanske ska jag koka mig en kopp the, det hade verkligen varit gott!

Bilder på Nova från igår när vi var i Svensbyn, måste verkligen kolla upp om det finns någon tid för ryckning av pälsen. Blir ju så varmt med mycket päls när solen börjar värma på!
>> 2009-04-27 <<
>> 13:22:00 << 

Volanger

Såg att dessa två underbara kjolar hade kommit in hos Nelly, verkligen sommrigt och snyggt! Själv köpte jag den vänstra förra veckan på Vera M i Småstaden fast har inte hunnit inviga den än, men snart så! Priset är 249 kr styck och det är verkligen ett bra pris för en så söt kjol.



Vilken tycker du är snyggast?

Bilder: Nelly
>> 2009-04-27 <<
>> 11:43:54 << 

Blondie

Nu kan jag inte hålla mig från att visa längre, här kommer före och efter bilderna på mitt hår:


Före

Efter

Så vad tycks? Jag är i alla fall hel nöjd, och bättre kommer det att bli efter jag använt silverschampo!
>> 2009-04-27 <<
>> 09:17:59 << 

Godmorgon!

Hräligt väder idag med! Ska strax ut med Nova och sedan är det bara att börja göra sig i ordning för att sedan cykla till jobbet. Tycker alltid det känns extra kul att börja jobba Måndagar om man varit ledig hela helgen, dock har jag inte kunnat hålla mig från att fara dit varje dag ändå! Hur som helst så lägger jag upp bild på håret senare idag, jag antar att ni nästan spricker av nyfikenhet!


Utanför oss när jag var ute med Nova igår.

Hoppas ni får en helt underbar dag allihopa!
>> 2009-04-26 <<
>> 14:04:17 << 

Mycket bättre

Underbart väder idag! Jag har varit en sväng till jobbet och även strosat runt en stund på stan i det härliga vädret, köpte lite BUS servetter på Åhlens. Jag tycker att det är mycket lättare att få ett jämt resultat av servetter än med tub eller flaska, och dessutom de som jag köper på Åhlens är verkligen kanonbra! Ett mycket bättre alternativ än att lägga sig i ett solarium, fast nån gång då och då blir det ändå för min del.
Annars så mår jag faktiskt mycket bättre, men min mage är fortfarande inte helt ok, känner mig uppsvälld och har ont. Men har några tabletter jag äter innan jag går och lägger mig så vi får väl se om det ger något resultat. Blir skönt att få komma på Vårdcentalen sen och ta en massa prover, inte så kul men verkligen nödvändigt!
Nåja nog om magen, jag har faktiskt gjort något igår kväll som jag verkligen hade förbjudit mig själv att göra- jag blekte håret hemma och helt själv! Köpte färgen för länge sedan men den har stått stående på bordet i toaletten fram tills igår. Jag kunde verkligen inte låta bli då jag tycker det är så otrolig fint med blont hår och dessutom är det ännu finare nu mot sommaren. Skulle ju egentligen få hjälp av söta L, men kunde inte alls hålla mig till idag!

Nyfiken på resultatet?

>> 2009-04-24 <<
>> 19:22:12 << 

Sjukling

Ursäkta min frånvaro men jag har inte alls känt mig pigg, så jag har mest vilat idag och det kommer jag att göra resten av kvällen också. Men jag hoppas verkligen jag känner mig piggare imorgon, så jag återkommer så fort jag mår bättre!

RSS 2.0