') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2011-01-31 <<
>> 16:05:49 << 

En vecka och en dag

En vecka och en dag sedan senaste uppdateringen, många minuter,timmar, och dagar utan bloggen! Har haft stort sug många gånger att kika in och posta ett litet inlägg, men har intalat mig själv att ett litet uppehåll skadar ju inte:) Så jag har hållt mig fram tills nu...egentligen ville jag bara in och säga att om allt går som det ska så kommer den nya bloggdesignen upp inom kort! Kanske tisdag eller onsdag..:)

Igår tog jag fram kameran för att försöka fota några bilder på mig & Minou att ha i den nya headern, som ni ser på bilden nedan så var det inte det lättaste...Har ett antal liknade bilder i kameran, och Andreas var ju inte till så stor nytta heller! Trots noggranna instruktioner så blev ändå inte bilderna i närheten av hur jag ville ha dom;P

Till slut efter några hundra?! mer eller mindre misslyckade bilder så fick jag till slut några bilder som vi ändå fastande på:) Några av bilderna får ni sen se i headern när den är färdig!

En mindre lyckad bild:)


Bloggar mer när designen är färdig!

>> 2011-01-23 <<
>> 13:45:47 << 

Jag kommer tillbaka

Det känns som det här året inte fick en riktigt så bra start som jag tänkt på, syftar bland annat på våra djur som varit/är sjuka! Och sen även att jag har så otroligt ont i magen nästan hela tiden, och sen är det massa andra saker jag inte vill skriva på bloggen. Inte för att det är något som är hemligt eller så utan mer bara för att jag vet inte riktigt själv vad jag vill, eller ja förresten jag tror jag visst vet vad jag vill men det är så mycket runt omkring..

Uppdateringen här på bloggen har varit kass senaste dagarna, veckorna?! Och det har mer känts som ett måste vissa gånger att logga in och skriva lite för ni är ju ändå några som är in här och läser, och självklart vill jag bjuda på en massa inlägg. Men just nu kan jag inte!

Men ska vi se det från den positiva sidan så kommer saker och ting att lösa sig, jag vet det! Sen så har jag en ny bloggdesign på gång (Ida Tallhed ska göra den åt mig:), har dock inte fixat bilder än..men det kommer!

Så var inte oroliga jag kommer tillbaka, när vet jag inte..men jag kommer tillbaka:D
>> 2011-01-21 <<
>> 21:18:53 << 

Sjuklingar

Så här bara nån vecka efter Nova varit hos veterinären var det idag Albans tur..Så nu blir det medicinering i fem dagar och så hoppas vi att han blir bra, han har fått nån typ av urinvägsinfektion. Känns som att dom haft lite otur våra fina djur, hoppas dom får vara friska och må bra nu!

Själv har jag haft ont i magen hela dagen både igår och idag, hoppas det går över annars får jag nog ändå lov att traska iväg till Cederkliniken!
>> 2011-01-20 <<
>> 14:19:20 << 

Grattis mig:D

Nu ska det frossas i fika och tårta hela långa dagen:D Så mycket annat ska jag faktiskt inte göra idag! Men jag uppdaterar nog lite mer senare under dagen.

>> 2011-01-20 <<
>> 00:02:09 << 

Cupcakes

Har fått undan en hel massa tvätt, men resten gick ju sådär..Men man kan ju bara inte tacka nej till några parti Skipbo med Linda:)

Och så fort Linda gått hem plockade jag fram alla ingredienserna till Cupcakes och började baka och nu för en stund sedan blev jag färdigt. Kul att jag upptäckte att jag hade en elvisp efter jag redan gjort hälften, ännu roligare var det att det blixtrade blått från den och började ryka efter ett kort användande...¨

Men trots det så blev resultatet av bakningen ett gäng goda Cupcakes:)

>> 2011-01-19 <<
>> 19:58:15 << 

Sen middag & mycket att göra!

Nu har jag precis fått i mig middag, kanske lite sent men bättre sent än aldrig. Blev avokado med räkröra och lax igen, men gott var det! Nu är det bara till att köra igång med städningen här igen, blev ju inte så mycket tidigare idag då jag hade så ont i magen. Men nu är det mycket bättre faktiskt, hoppas det håller i sig ett tag!

Jag är ganska sugen på att baka och sen har jag lite andra saker jag också skulle vilja hinna med. Synd bara att det är alldeles för lite tid och alldeles för mycket att göra, ska i alla fall göra mitt bästa för att hinna och det betyder nog att jag måste slita mig från datorn en stund nu:)

>> 2011-01-19 <<
>> 16:12:07 << 

Minou

Minou innan hon somnade idag, satt och kollade och plockade i alla leksakerna:)


>> 2011-01-19 <<
>> 13:34:31 << 

Ajaj

Skrev nyss ett inlägg och precis när jag skulle lägga upp det så lyckades jag komma åt en knapp som gjorde att hela inlägget försvann! Typiskt, i alla fall så skrev jag att jag har riktigt ont i magen så jag sitter här framför datorn med vetevärmaren på magen och en kaffe och förhoppningsvis blir det lite bättre! Minou somnade för en liten stund sedan så jag borde verkligen passa på att göra bort en massa saker som inte hinns med när hon är vaken...

Är så otroligt less på att ha ont i magen nästan hela tiden, har ju haft ont i flera år till och från. Slapp ha ont i magen under graviditeten men direkt efter så kom det tillbaka, och det verkar ju inte ha någon betydelse vad jag äter heller för jag har prövat det mesta. Och minst ont i magen har jag när jag inte har ätit något, men jag kan ju inte sluta äta för att slippa ha ont i magen! Kanske stressar jag för mycket?! Känns inte som att jag gör det men man vet ju aldrig.

>> 2011-01-19 <<
>> 00:32:32 << 

Duktig!

Vet ni  vad Minou har gjort idag?! Jo hon har dragit sig upp på knäna flera gånger, kan inte vara allt för långt bort innan hon börjar krypa! Hon har ju dragit sig fram med händerna länge och nu för några dagar sedan så har hon även börjat skjuta iväg lite med ena foten:)

Duktig liten tjej!

>> 2011-01-19 <<
>> 00:11:22 << 

Stjärntecken

Har ni läst om dom nya stjärntecknen?, Om inte så gör det här! Läste kommentarerna till inlägget och det var många som inte verkade vara så nöjda! Kan verkligen inte förstå vad det spelar för roll om det ändras, det hade ju ändå varit fel i 3000 år...haha:)

>> 2011-01-18 <<
>> 15:25:12 << 

Paket!

Budade hem ett Clip on set från Tradera i lördags och idag kom paketet i brevlådan! Snabba gick det:) Kan hända att håret är lite mörkare än mitt så får se om det kanske blir en hårfärgning innan jag kan använda det!

>> 2011-01-18 <<
>> 14:25:47 << 

Det finns inget som heter rätt eller fel..

Åtminstonde inte den här frågan eller ja det gäller nog även mycket annat också för den delen! Tänker på det här med ammning i alla fall, har säkert redan skrivit ett liknande inlägg men med brist på minne och ork för att kolla efter får ni stå ut med ett till:) Läste igår på Stina-Lee:s blogg ett inlägg hon skrivit om ammning, förövrigt skriver hon väldigt mycket bra. En klok tjej det där!

Innan Minou föddes var jag helt säker på att nån ammning skulle det inte bli här inte, nu när jag tänker efter vet jag inte riktigt varför jag hade den intällningen. Om det var för att jag skulle känna mig fast och inte kunna göra så mycket eller om det kändes obekvämt och besvärligt, jag vet inte..

Det jag vet är att det blev ammning ändå, det bara blev som så. Och för mig har det fungerat kanonbra, hon äter oftast var trejde timma ungefär. Hon äter bra och blir mätt!

Men så är inte det för alla, vissa vill men kan inte amma och vissa vill inte men kan ändå. Och inte är det något fel på det! Det är ju som det som är det bästa med det hela du väljer alltså själv hur du vill göra, strunta i alla som tror sig veta en massa.

Och sen det här med hur länge man ska amma som Stina- Lee tog upp i sitt inlägg, det är väl också upp till var och en och samma där inget fel med vilket beslut man än väljer att ta. Min plan var att sluta amma Minou när hon blev ungefär 6 månader, men vet ni vad? På två veckor är Minou 6 månader och än så äter hon alldeles för lite pureé och ersättning är ju ingen hit, så jag kommer antagligen att amma henne längre. Och jag har just nu ingen plan på hur länge jag kommer amma, och så får det vara! Inget fel med det!

Sen är det många både med barn och utan som tror sig veta allt om ammning (ja även om andra saker när det gäller barn), hur man ska göra och att deras sätt är det rätta! Och självklart är det så att deras sätt är det rätta för just deras barn, där emot kanske inte för ditt och mitt..Alla är vi olika, alla har vi olika behov. Och jag är övertygad om att alla gör det bästa för just sina barn, men jag tycker det är fel att säga till andra hur dom ska göra! Tips kan man självklart ge till nån som behöver och vill ha, men däremot säga vad som är rätt och fel det tycker jag är helt fel!

Update:

Svar Sara: Menade att det inte är någon hit för Minou!, har prövat ge det några gånger då Andreas skulle vara hemma med henne! Men hon ville inte alls ha. Självklart är ersättning ett bra alternativ om man inte vill eller kan amma och självklart även ett ge som komplement till ammningen:)

>> 2011-01-18 <<
>> 10:53:22 << 

Frukost?

Klev upp för en stund sedan och har precis fått i mig frukost - vanilj yoghurt med hallon och björnbör:) Kanske lite sent för frukost?! Blir lite undanplock här hemma som vanligt, sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på! Vädret verkar ju inte vara så roligt, inte så kallt men det känns verkligen inte lockande med någon långpromenad...

>> 2011-01-17 <<
>> 20:26:09 << 

Having A Bad Hairday!

Hann äta upp avokadohalvorna innan jag kom på tanken att fota, nåja ändå kanske inte så intressant att se:P  Måste erkänna att det nog är första gången jag fyller avokado med räkor, creme fraiche, rödlök och svartpeppar. Otroligt konstigt med tanke på att avokado verkligen är en favorit hos mig:) Det blir definitivt att göra det fler gånger!

Istället får ni bilder på vad vi fick med oss hem från Luleå:











>> 2011-01-17 <<
>> 19:22:18 << 

Hemma igen

Nu är vi äntligen hemma från Luleå, väldigt skönt vill jag lova:) Men vi har haft riktigt trevligt, bara det att jag blev så himla trött där mot slutet!

I alla fall så blev första anhalten Max på order av Andreas som var hungrig, så efter ett friscomål och en fajitasallad så var vi mätt och belåtna och kunde åka in till Luleå för lite shopping.

Eller egentligen for vi inte iväg för att shoppa utan mest bara för att göra något:) Men det blev lite shopping ändå: en söt mössa till Minou, en filt till Minou,en cardigan till Minou, två tv-spel och första säsongen av Solsidan, måste se hela första då jag missade lite avsnitt då och då. Såg ni Solsida igår? Riktigt kul!









Nu är det hög tid för att göra i ordning lite middag för min del, fast tror knappast det räknas som middag - fyllda avokado halvor, men gott är det:)

RSS 2.0