') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-12-29 <<
>> 12:01:23 << 

Framkalla bilder

Sitter och kollar igenom lite bilder på datorn och konstaterar att jag verkligen borde skicka in en hel del till framkallning, för visst är det ändå roligare att ha korten på papper?

Bjuder på lite olika bilder:


På hotellet i Stockholm.

Kortet är taget dagen jag öppnade Miyo Fashion.

Morgonpromenad i Stockhom.

>> 2009-12-28 <<
>> 16:29:50 << 

Rosa liten skönhet

Den här lilla skönheten beställde jag från Netonnet igår, så jag håller tummarna att den dyker upp redan i veckan:) Visst var den söt?




Bild: Netonnet
>> 2009-12-28 <<
>> 16:17:52 << 

Snart nytt år!

Då var det Måndag igen och julen är över för denna gången, bara några dagar kvar till 2010:) Tror att det kommer att bli ett riktigt bra år! Förresten förra årets nyår hade jag som nyårslöfte att våga starta eget, och det är ju precis vad jag gjort. Ni får tycka vad ni vill men jag är i alla fall otroligt stolt! Jag tror att det är bättre att våga göra saker istället för att drömma men inte riktigt våga, bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort. Vi lever bara en gång och då gäller det att ta vara på den tiden:)

Slutar snart jobba för dagen och sen är jag ledig resten av veckan, känns otroligt skönt:) Ska försöka hinna med lite saker jag inte annars hinner med och sedan framför allt så ska jag unna mig att ligga kvar extra länge i sängen på morgonen:)
>> 2009-12-23 <<
>> 15:47:24 << 

Ledig:D

Idag när jag var på väg till jobbet lyckades jag halka och ramla omkull två gånger!! Och båda gångerna var när jag var på väg över en väg, första gången halkade jag och hamnade på rumpan och andra gången var det knäna som fick ta smällen! Men det är skornas fel att jag åker runt som Bambi när jag är ute och går, har aldrig varit med om halkigare skor...dessutom är det faktiskt vinterskor!

Annars så har jag varit på Hårstudion och fått håret klippt, mest för att fixa till luggen men det blev en helklippning av håret då det var ordentligt nött. Sen hann jag även förbi H&M en snabbis innan jag gick tillbaka till jobbet.

Annars så händer det inte så mycket annat, ska jobba till 19.00 och sedan ska jag nog förbi mormor och hämta sill sallad:) Och sedan hem och njuta av ledigheten, är ledig 4 dagar i sträck och det känns helt underbart:D
>> 2009-12-22 <<
>> 16:32:04 << 

Lite bloggar som jag läser

Tror jag skrivit ner alla större bloggar jag läser dagligen nu, väldigt blandat men alla är lika bra på sina sätt:

Natzysbunny - Frisör som bloggar om sin vardag
Lily - Skriver om sin vardag och om sina hundar, faktiskt hon som gjort min bloggdesign:)
Spiderchick - Humor på hög nivå, härlig tjej som bloggar om glimtar ur hennes liv som nybliven mamma
Stina Lee - bloggar om sin vardag, jordnära tjej som precis blivit mamma
Vimmelmamman - Bloggar om sitt liv med cancer, vimmeljobb och sin familj
Egoinas värld - Humor, alltid kul att titta in här.
Towas blogg - Hittade hit första gången efter att blogginehavaren varit med i Sanningens ögonblick
Kenza - Har läst Kenzas blogg i flera år och måste säga att den är kanon
Foki - Läste Fokis blogg innan den blev riktigt känd, mycket japan inspirerat
Therez garderob - Mode och inredning, otroligt inspirerande blogg och även kul att hon bor i Luleå
Katrin Zytomierska - Har mycket att säga om allt men är otroligt underhållande att läsa
Being bingo - Skriver om sin vardag med Katrin
Englas Showroom - Mode, inredning och Englas vardag med familjen
Gizmolinas - Massvis med inspiration både inom mode och inredning, en riktigt glad feel good blogg!
Pernilla Wahlgren - Bloggar om sitt liv som innehåller allt i från olika jobb till vardag hemma hos hennes familj
Kissie - Hon spelar en roll men underhållande är det att läsa över att alla rasar över det hon säger och gör
Gaybloggen - Skriver om sin vardag
Mattiaz - Känd från Ullared, härlig människa!
Tumadre - Mamma till två barn som bloggar om sin vardag
Mamma becka - Ung mamma till tre barn bloggar om sitt liv som ensamstående, ärlig och rak blogg!
Pregnant & beautiful - Hittade hennes blogg för flera år sedan och är fast sen dess, bloggar om sin vardag
Blondinbella - Blondinbella är blondinbella går inte att skriva så mycket annat
Lindas sminkblogg - Otroligt fina sminkningar, massa smink och hår inspiration
Tyra Sjöstedt - Bloggar om sitt liv som modell och allt som hör hennes vardag till, härlig tjej!
Prinsessans dagbok - Mamma till två, bloggar om sin vardag
Natascha Peyre - Bloggar om sitt liv i Usa


>> 2009-12-22 <<
>> 15:20:29 << 

Bara 2 dagar kvar nu..

Nu är det bara två dagar kvar tills julafton men...

...idag är det inte bara två dagar kvar tills julafton utan även två dagar kvar tills det var ett år sedan min farfar dog. Tidigt på julaftonsmorgonen förra året fick jag ett samtal av farmor som sa att hon var på väg upp till farfar på sjukhuset, kommer inte ihåg riktigt vad hon sa men det var i alla fall inge bra med farfar det fick jag klart för mig. Så jag väckte A och bad honom skjutsa in mig till sjukhuset. Sprang runt på alla möjliga avdelningar då jag inte riktigt visste vilken han låg på. Kom fram och möttes av en sköterska som förklarade läget. Men jag ville inte lyssna jag ville bara in till farfar...Han hade somnat in ett tag innan jag kom dit. Han såg inte alls ut som han brukade men jag har nog näst intill släppt den bilden, vill komma ihåg farfar som han var innan han låg på sjukhus. När han var full i liv och alltid med världens största leende, det är det som alltid kommer att finnas kvar hos mig! Gråtandes mötte jag A som höll om mig tills jag lugnat ner mig, sen åkte vi hem. Och efter den dagen så saknas en liten bit...

Men trots att en viktigt person försvunnit ur mitt liv så måste jag ändå fortsätta med mitt, om än jag många gånger tycker livet är orättvist så måste man orka leva!

Julen kommer alltid att påminna mig om hur oerhört skört ett liv egentligen är, människor vi älskar kan försvinna bara så där och vi kan ingenting göra åt det.


>> 2009-12-20 <<
>> 14:47:17 << 

Odd molly & Ed hardy

Hittade dessa två på Zoovillage och båda hade gärna fått flytta hem till mig på en gång:


>> 2009-12-19 <<
>> 11:22:53 << 

Julklappar

Fullt upp i butiken idag med:) Men kl 13.00 kommer förstärkning, tack J! Gallerian har ju öppet till 17.00 både idag och imorgon så det är många som shoppar julklappar nu! Om jag hinner ska jag och A iväg till Backcity för att shoppa lite julklappar till tärningspelet som vi skulle göra i Svensbyn!


Hoppas ni får en fin Lördag:) Bara 5 dagar kvar nu...
>> 2009-12-18 <<
>> 13:25:17 << 

Magen skriker efter mat

Är så otroligt hungrig nu...och jag har en mumsig oxfilepasta som bara väntar på mig! Men det är bara vänta tills det blir lugnare här, om än det betyder att jag får tugga i mig kall pasta.
>> 2009-12-16 <<
>> 15:54:16 << 

Lax till middag:)

Slutar snart för idag, sen blir det bara in en snabbis på Ica för att handla creme fraiche och rom, vi ska nämligen äta lax och potatis till middag och vad passar då inte bättre än romröra till? Mums! Sen hade jag tänkt städa upp lite hemma om jag orkar, och efter det så ska jag pröva resten av det jag beställt från H&M. Sen håller jag tummarna att det är något bra på tv, så jag kan sysselsätt mig sista timmarna innan jag lägger mig:)

Nej nu ska jag ta och fortsätta här i butiken!
>> 2009-12-16 <<
>> 14:56:05 << 

Thomas Sabo

Dessa berlocker är några av mina favoriter som mer än gärna får pryda mitt Thomas Sabo armband:



Thomas Sabo shop
>> 2009-12-16 <<
>> 11:01:19 << 

Munkjacka

Igår var jag och hämtade ut ett paket från H&M, i det fanns bland annat denna fina munkjacka i lite längre modell. Riktigt mysig och härlig:) Såklart blev det att inviga den tillsammans med nya linnet från Nelly idag!


249:- H&M, finns även i gråmelerad.
>> 2009-12-12 <<
>> 15:18:43 << 

Arg

Jag är så otroligt arg...att det finns inte, fick hejda mig för att inte börja storgråta här på jobbet. Men att bli tillsagd av en människa jag knapp känner är ingen höjdare.

Personen har inget som helst att göra med mig men kunde ändå inte knipa käft...Denna person vet hur läget är och har ingen som helst rättighet att rätta mig! Och det dumma är att jag aldrig kommer på något bra att säga när det väl gäller. Men visst jag borde inte bry mig då jag vet att jag gör det rätta, men jag kan ändå inte låta bli att bli arg då denna person förstört flera minuter av denna annars så underbara Lördag...

Jaja nu har jag fått det ur mig, får bara ta och lugna ner mig nu:)
>> 2009-12-12 <<
>> 13:07:30 << 

Ny vinterjacka!

Är inte alls nöjd med den vinterjackan jag har för tillfället, glansig och ful. Inte alls i min smak men eftersom jag inte hittat någon annan har dn fått duga!

Så ni kan ju förstå att jag blev glad när jag hittade denna duffeln på H&Ms REA avdelning, har kikat på den tidigare men min storlek har alltid hunnit ta slut! Men nu så är den på väg hem till mig:)

REA pris 399:- (699:-)
>> 2009-12-12 <<
>> 13:00:38 << 

Misstaget upptäcktes:)

Tjejen som fick med sig ett tomt paket igår, kom faktiskt förbi idag. Hon upptäckte det då hon skulle slå in örhängena tillsammans med något annat! TUR:)


RSS 2.0