') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-09-30 <<
>> 10:44:31 << 

Mjukiskläder:)

Att jag är tok förälskad i mjukiskläder är det väl ingen som har missat? Nej jag tänkte väl det, och trots att min samling är otroligt stor hade jag verkligen inte tackat nej till dessa 4:

Velour Mossgrön

Priset per set är 299:-

Velour RosaVelour Petroleum Blå

Och alla finns i massa fler färger, men dessa 4 var mina favoriter:)

Bilder: Missbella

>> 2009-09-25 <<
>> 16:08:27 << 

Festligt

Härligt med Fredag och helg igen, perfekt är att det desstutom är löning för många! Just nu väntar jag bara på att P ska komma och ta över och sedan åker jag hem.

Måste förresten visa er denna underbara skapelse som jag hittat på Nelly, hade mer än gärna klickat hem den på bums! Den är verkligen jag, svart enkel och snygg som tusan:)



Nåja återstår att se om jag kan motstå den eller inte, snygg är den i alla fall:)

>> 2009-09-18 <<
>> 12:12:20 << 

TGIF

Jag är verkligen dålig på att uppdatera nu för tiden, kommer liksom inte ens ihåg att jag har två bloggar! Nåja jag gör mitt bästa:) Vad underbart att det är Fredag igen! Efter jag varit klart i butiken ska jag förbi Tio till tolv för att hämta ut ett paket från H&M, bland annat en jacka. Sen ska jag nog förbi L och hämta två väggdekorer som jag beställt, kommer verkligen bli fint när jag fått upp dem på väggen! Sen så ska jag bara njuta av Fredagskvällen, och om jag får som jag vill så blir det hämtmat från Thaigarden, se lite film, spela lite på PS3:) Måste komma ihåg att tända massa ljus, finns det något myigare när det är kallt och mörkt ute?


Hoppas ni får en fin Fredag:)

>> 2009-09-11 <<
>> 23:11:03 << 

Godnatt!

Nu är det snart läggdags för min del är trött som tusan, men kanske ska se lite film innan jag får min skönhetssömnen:)

Förresten har ju glömt berätta att jag faktiskt for och tränade igår efter jag varit klart i butiken, blev att gå på Aerobic intervall 75. Trots att det var svårt att hänga med ibland så var det riktigt skoj, blir nog att gå på det passet fler gånger! På Söndag ska jag på nästa pass som är Step och det ser jag verkligen fram emot:)

Nej nu måste jag slå av datorn och se film och sedan är det bara för mig att sova så jag vaknar utvilad imorgon!

Godnatt & Sovgott!

>> 2009-09-10 <<
>> 15:42:48 << 

Korpen

Har precis hittat några pass som jag skulle vilja gå på Korpen, tror faktiskt att de var ett år sedan sist jag var på gruppträning. Så det är verkligen på tiden att rycka upp sig! Kanske blir att gå på ett pass redan ikäll, dock är det inget bra pass för en nybörjare som jag men samtidigt så vill jag verkligen komma igång och det gärna igår! Sen har jag även tänkt försöka äta frukost, lunch, middag och två mellanmål, för jag vet att jag mår så mycket bättre när jag äter som man ska. Fast det är ju ganska givet att om man äter bra så mår man bra också, att något så enkelt ska var så krångligt:)

>> 2009-09-07 <<
>> 21:04:02 << 

Kvällsmys

Var nyss in i vardagsrummet och fick se Nova ligga i hennes nya säng som jag beställde hem förra veckan, riktigt mysigt ser det ut!







>> 2009-09-07 <<
>> 14:30:34 << 

Nail art

Igår kväll hamnade jag på en sida om nail art och jag måste säga att jag blev verkligen imponerad av det jag såg!

Vilka fantastiska skapelser man kan göra med lite kreativtet!

Så idag blev det en sväng förbi Lindex för att shoppa lite lösnaglar, nagellack och stenar så ikväll tror jag att jag ska testa på och se om jag lyckas skapa något.



Kollade även runt på olika butiker som säljer nageldekorationer och det finns verkligen hur mycket dekorationer som helst! Får se om jag kanske klickar hem något senare!





>> 2009-09-07 <<
>> 08:50:47 << 

Godmorgon!

Har precis vaknat och klivit upp ur sängen så nu är det bäst att jag lägger på ett kol om jag ska hinna med allt jag tänkt innan jag cyklar till butiken.


Hoppas ni får en fin Måndag!

>> 2009-09-06 <<
>> 14:16:08 << 

Poledance

Poledance är en träningsform som är ganska ny här i Sverige, men jag vet fler ställen runt om i Sverige som anordnat Poledance kurser. En träningsform som jag tycker att fler borde pröva på, riktigt kul!

Har själv en stång hemma som jag om jag har tid gärna tränar på, har inte gått någon kurs då utbudet på kurser inte är så stort här uppe. Men har kollat en hel del på Youtube videos där det finns flera bra videos som visar grunderna. Och sedan kan man lära sig mycket av sig själv bara man vågar testa!





Sugen på att börja träna Poledance?

Har skrivit upp några punkter på vad som kan vara viktigt att tänka på:


Att man vågar, det går inte att tveka om du ska hänga upp och ner med huvudet ner mot golvet!

Kolla in mycket videos, du får mycket inspiration och lär dig grunderna.

Har du tillgång till att gå på en Poledancekurs, så gör det! Personalen är utbildad och kan hjälpa dig.

Om du ska träna hemma
tänk på att köpa en ordentlig stång som håller för det den ska, min köpte jag här.


Intresserad av att veta mer? Kolla då in här!

>> 2009-09-05 <<
>> 12:44:51 << 

Hello Kitty

Var en sväng förbi H&M för att shoppa lite stumpor då nästan alla mina försvunnit spårlöst! Efter en snabbis inne på H&M kom jag ut med en påse fyllde med både stumpor, underkläder, rosett hårklämmor, svara mjukisbyxor och denna söta Hello Kitty hoodie från barnavdelningen:


Passar perfekt att mysa omkring i hemma, tror nog jag inviger den redan ikväll!

>> 2009-09-05 <<
>> 10:48:24 << 

Kvällen igår

Bestämde oss för att äta kött, pommesfrites och en stor god sallad, men gott blev det inte alls! Eller rättare sagt så var allt gott utom köttet, nåja tur att jag gjorde en rejäl laddning sallad:) Efter maten belv det filmtajm, såg The Haunting in connecticut som var baserad på en verklig händelse! Kan ju säga som så att jag satt som klistrad mot A hela filmen, livrädd som jag var!

Spelade lite spel och sedan blev det lite Futurama innan läggdags!




Idag är det jobb som gäller för min del fram till 16.00, sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på!

Vad gör ni idag?

>> 2009-09-04 <<
>> 13:30:25 << 

TGIF

Dåligt med uppdatering från min sida på ett tag nu, men jag gör nu ett tappert försök till att ändra på det! Krävs ju inte allt för mycket från min sida med något inlägg då och då. Underbart med fredag igen förresten!, hade tänkt lyxa till med lite god mat ikväll och kanske köpa nån bra film.

Massa tända ljus, mjukiskläder god mat och en bra film då kan kvällen inte bli mycket bättre.
Blir nog att åka till hemmakväll och kolla om det kommit ut någon bra film i veckan, hoppas hoppas!



Den här filmen ser jag verkligen fram emot att se när den kommit ut:



Tror att den kan vara riktigt bra!


>> 2009-09-02 <<
>> 13:13:10 << 

MiyoFashion

Ni kan kika in på min andra blogg där jag är lite mer aktiv för tillfället: Miyofashion. Skriver om min klädbutik, lägger upp nyhete och massa annat:)

RSS 2.0