') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2010-08-31 <<
>> 20:17:48 << 

Babysitter

Minou har fått en babysitter idag, blev den jag visade på bloggen tidigare. En rosa med tre blomhängen i en båge, dock tog vi av den då hon hellre tittade på mamma och pappa än på leksakerna:)






>> 2010-08-31 <<
>> 18:50:30 << 

Regn

Har varit på Thaigarden och ätit lunch med M idag, riktigt trevligt:) Sen blev det en sväng på stan och sedan till min farmor för att ge Minou mat. Och efter vi varit där ett tag tog vi en vända till på stan och lagomt till att vi skulle hem så började de regna..Men tänkte att då tar jag bussen istället, och det hade gått om det inte var så att jag lyckats slarva bort hundringen jag tagit ut. Eller tog jag ut nån?! Så det var bara gilla läget och promenera hem i regnet, fick i alla fall inviga regnskyddet!

>> 2010-08-30 <<
>> 21:02:08 << 

.

Det gick bra på BVC hon har då växt sedan sist:) Hittade inga ytterkläder åt Minou på stan idag så det blir att leta vidare. Köpte i alla fall hängselbyxor och ett par rosa skor åt Minou, riktigt söta:)

Efter BVC kom A och hämtade oss i stan och så åkte vi hem och åt middag, och så har jag och L varit ute på en promenad.
>> 2010-08-30 <<
>> 13:54:13 << 

In till stan

Ätit lunch med L idag, eller ja rättare sagt frukost för min del då jag precis vaknat innan...Nu ska strax jag och Minou göra oss färdiga för att gå in till stan. Har en tid på BVC kl 16.00 men hade tänkt gå runt på stan ett tag innan, ska bland annat kolla om ytterplagg åt Minou.

Idag är A första dagen på jobbet, så lite trist är det att vi inte kan vara hemma allihopa längre!

>> 2010-08-29 <<
>> 21:54:18 << 

Lipsy

Jäklarns så snyggt! När jag letade klädmärken till min butik Miyo fashion så vet jag att jag hittade märket Lipsy och fick syn på en så snygg mjukisdress. Jag tänkte att detta märke ska jag ha i min butik, tyvärr fick jag aldrig tag på just mjukisdressen...

Igår kom jag att tänka på mjukisdressen igen, och vet ni vad att när jag kikade in på Halens idag fick jag syn på denna:

VelourjackaVelourjackaVelourjackaVelourjacka

Det måste väl änå vara ett tecken på att den ska bli min:) Haha

1000:- för både byxan och tröjan

>> 2010-08-29 <<
>> 16:18:52 << 

Promenad med barnvagnen

Har precis kommit en från en långpromenad med barnvagnen, gick ner till Norrstrand och så förbi vårat gamla hus och sedan rakt upp till Tunnan. Mötte upp L och gick längst vid vattnet och sedan hem, blev över en timmas promenad. Tog tid med mobilen och det blev 1 timma och 11 minuter, fast kom inte på att jag skulle ta tid förrens jag gått en bit så egentligen är det + några minuter till!

>> 2010-08-29 <<
>> 14:23:37 << 

Napp - Nej tack!

Hittade några bilder där Minou har napp, och det har hänt kanske två gånger att hon haft nappen i munnen i mer än 5 sekunder! Så napp är ingen favorit ännu i alla fall:)

>> 2010-08-29 <<
>> 12:36:54 << 

Igår

Var till Svensbyn igår och hälsade på, och sen på kvällen kom S och M förbi:) Och ännu lite senare på kvällen så såg vi True blood och åt choklad! Det måste vara på grund av ammningen som jag fått ett sånt otroligt sug efter choklad, för det är bara just choklad som duger allt annat går bort! Helst en stor Marabou chokladkaka:) Tur att jag snart får börja träna igen..haha
>> 2010-08-27 <<
>> 21:24:06 << 

Första gången

Har nyligen kommit hem från en heldag i Haparanda/ Torneå, Minous första gång utomlands (
om än bara Finland). Men hon sov sig igenom nästan hela dagen med undantag för lite matstunder och blöjbyte.

Första stoppet blev i Haparanda på Frasses där jag åt något av det godaste jag någonsin ätit, nämligen renmeny! Hamburgare med renkött och philadelphia? Riktigt gott, ni måste testa om ni ska äta där nångång!Tror nämligen att det bara fanns på Frasses i Haparanda.

Mätta och belåtna åkte vi vidare till Tex i Finland, en butik som kan liknas vid Sabels (ni vet det som fanns i Öjebyn förr). I alla fall så köpt jag tre plagg åt Minou:)

 Sen vidare till Nicky & Nelly som är en barnklädesbutik i Finland, dom har massvis med kläder men tyvärr inget som föll mig i smaken denna gången. Men blir absolut att fara dit nästa gång vi ska till Finland!

Jag & Minou i bilen på väg till Haparanda.



Innan Ikea svängde vi förbi en sväng på Rajalla, köpte en svart fejkskinn kjol åt mig från Seppälä. På Ikea blev det att handla lite småsaker, mest till Minou tror jag:) Efter Ikea gick vi på butikerna som ligger i byggnaden bredvid. Hittade ett par riktigt snygga stövlar från Skopunkten, vet dock inte varför jag inte köpte dom. Skulle faktiskt behöva mig ett par nya stövlar..



>> 2010-08-26 <<
>> 20:08:18 << 

Hungrig!

Somnade och vaknade nu för en stund sedan...Och hungrig är jag, inte alls konstigt då jag inte hunnit äta annat än några chokladbitar idag! Skulle ha gjort lasange idag men det får bli hämtmat istället, lutar åt något från Thaigarden för min del:) Sen såg jag att babygymmet som jag vann på Tradera äntligen kommit, så vi ska väl åka förbi Tio till tolv och hämta det:) Hoppas bara det är lika fint som det verkade!

>> 2010-08-26 <<
>> 15:57:12 << 

Ändrade planer

Blev inget Ikea som planerat idag utan vi ska göra ett nytt försök imorgon istället:) Blev att gå en promenad med barnvagnen in till stan, och Minou sov hela tiden. I tre timmar sov hon, så jag hann med en hel del butiker, hälsade på min farmor och handlade. Och lagom till att vi skulle hem så vaknade hon:)
>> 2010-08-25 <<
>> 23:54:25 << 

Ikea imorgon

Imorgon bär det av mot Haparanda och Ikea, men för min del så är det mest På gränsen köpcentret som lockar:) Fast Ikea är ju också kul och nu har jag ju en anledning till att gå på barnavdelningen, den helt klart bästa avdelningen på hela varuhuset! Sen så skulle jag vilja på två affärer i Finland också, men får väl se vad vi hinner och orkar!






>> 2010-08-25 <<
>> 15:51:43 << 

Mysa inne idag:)

Hade tänkt ta en promenad med barnvagnen in till stan idag, men det få nog bli en annan dag då regnet bara öser ner..Får väl vara inne och mysa istället:) Inte helt fel det heller! Har lånat två filmer av L så det kanske blir att se någon av dom idag.
>> 2010-08-24 <<
>> 23:14:12 << 

Minou


>> 2010-08-24 <<
>> 19:51:50 << 

Promenad

Har just kommit in från en promenad med L, Minou följde såklart med i barnvagnen! Dock var hon inte alls så nöjd utan grät nästan hela vägen, och när vi kommer in genom dörren här hemma så blev hon knäpptyst:) Haha så kan det vara!

Tidigare idag har S varit här och satt in en matta i inglasningen och det blev riktigt fint! Nu saknas bara dukar på bordet och lite ljuslyktor sedan är det precis som jag vill ha det:)
RSS 2.0