') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2010-11-30 <<
>> 19:17:41 << 

Mat & sov

Nu för en stund sedan så prövade vi ge Minou ersättning för första gången, och det gick inge vidare! Hon bara grät och ville ha bröstet istället, men kanske blir att testa någon fler gång. För som jag skrivit tidigare så har jag nog bara varit borta från Minou 2 timmar sammanlagt sedan hon föddes, och inget fel med det men visst hade det varit skönt att Andreas kan ge hon mat om jag ska bort nångång. Och att pumpa ut är inget alternativ för tillfället i alla fall, har prövat men det kom ut så lite och tog sån jäkla tid och då känner jag inte att det är värt det!

Imorgon ska jag pröva testa en annan sak tror jag, om jag orkar..Och det är att stiga upp samtidigt som Andreas och sen försöka hålla henne vaken på dagen så hon kanske somnar tidigare på kvällen. Men självklart ska hon ju få sova på dagen om hon är trött, men kanske bara korta stunder. Hon somnar ju som sagt inte förrens runt tolv, ett tiden på natten och det är ju ganska sent. Det känns ändå viktigt att försöka få henne att somna tidigare, och det tror jag inte händer på bara en gång utan det gäller nog att själv vara uthållig. Vad tror ni? Är det för tidigt att börja få henne att somna tidigare? Eller är det bra att jag börjar med det nu?

Jag tror att det är bra och jag ska försöka..om jag orkar, det är min åsikt. Men ni får gärna säga vad ni tycker och tänker om ni vill, om än ni inte tycker som mig:)

>> 2010-11-29 <<
>> 22:48:53 << 

En till favorit

Jag har hittat mig en till favorit choklad - Marabou 70% med mint..Helt underbar:) Mörk choklad är ok fast än det är måndag, bara så ni vet! Ska strax se film, mumsa på min choklad och nötter. Köpte nötter med skal, egentligen dumt då det finns färdigskalade, men visst är det väl lite mysigt att knäcka nötterna själva?!

>> 2010-11-29 <<
>> 20:48:18 << 

Lite bilder

Sitter och går igenom lite bildmappar på datorn, eller ja lite är det väl inte! Har hur många mappar som helst, och ingen ordning är det på bilderna! Men det ska bli kan jag lova:)

Här kommer lite bilder i alla fall:



>> 2010-11-28 <<
>> 22:06:37 << 

Första smakportionen:)

Minou fick för första gången idag smaka på majs & potatis:) Och hon verkade gilla det! Sista bilden är när precis skulle ta bort skeden för att ge mera, och på den korta stunden hann hon bli ledsen!




>> 2010-11-28 <<
>> 20:12:55 << 

Kläder till Minou

Här är bilderna på kläderna vi köpt till Minou, kläderna är från Åhlens, Lindex och Teamsportia? Vi köpte alla kläderna i storlek 74, hellre lite stort än för litet! Misstänker att hon inte kommer kunna ha 68 så länge till, började använda storlek 68 för någon vecka sedan.







Blev mycket rosa, men jag gillar ju det:) Gäller ju att passa på nu när jag faktiskt får bestämma vad Minou ska ha på sig!

>> 2010-11-28 <<
>> 18:34:08 << 

Luleå

Ursäkta dålig uppdatering! Men allt är bara bra med mig, har bara haft annat för mig än bloggen!

Idag har vi i alla fall spenderat hela dagen i Luleå:) Riktigt trevligt trots att det var massor med folk, är glad att jag har barnvagnen så att jag kan "av misstag" köra på folk lite grann som går för sakta:P...haha, men nej jag kör faktiskt inte på folk med mening som Andreas tror!

Blev bara saker till Minou idag, en hel del kläder ( visar sen ) och en julklapp.








>> 2010-11-26 <<
>> 17:34:06 << 

Kyckling & potatissallad



Har nyss ätit middag, blev stekt kyckling och potatissallad. Nu ska vi bara vänta på att Minou ska bli hungrig så jag kan ge henne mat innan vi åker iväg och handlar lite gott till kvällen:)

>> 2010-11-26 <<
>> 09:24:07 << 

Stackars liten!

Minou var riktigt ledsen igår kväll, eller i natt är väl rättare sagt! Hon grät och grät, prövade ge mat, massera magen..men det hjälpte inte alls. Värmde även vetevärmaren lite och lät den ligga på magen, men inte det heller hjälpte. Till sist somnade hon bara när jag satt och höll hon i famnen och gungade lite, stackars liten var nog väldigt trött och dessutom gissar jag på lite magont!

Idag steg vi upp tidigt, eller ja tidigt för att vara oss..har inga speciella planer så vi får väl se vad vi ska hitta på för något idag:) Men bara att det är fredag idag är ju hur bra som helst, ser fram emot god middag och mys i soffan med massa godis ikväll! Fast samtidigt brukar fredagar vara den dagen både jag och Andreas är helt slut, så trots planer om att vara uppe länge så brukar vi somna redan innan vi lagt huvudena på kuddarna och alla planerna får skjutas upp till morgondagen..men men får väl kanske vila en stund senare idag:)

Trevlig fredag på er!

>> 2010-11-25 <<
>> 23:11:18 << 

Kom nyss hem..

Kom nyss hem från Fårön! Det har som varit fullt upp hela dagen, så det blir verkligen skönt att krypa ner i en renbäddad säng:) Tror även att jag ska ta mig en varm dusch,oj så skönt! Fast först kanske det blir att se lite tv.

>> 2010-11-25 <<
>> 12:37:24 << 

Till stan med mamma

Ska på stan med mamma idag då jag har lite små saker jag skulle behöva köpa, bland annat dopkort! Har skrivit en lista på allt så jag inte glömmer, är ju lätt hänt annars!

Minou får några dagar sedan:)

>> 2010-11-24 <<
>> 22:23:28 << 

Överraskad

Oj vad överraskad jag blev när det ringde på dörren och utanför stod mamma & Esa! Verkligen roligt:) Så efter dom varit här en stund åkte dom ut till mormor, och jag och Minou kom efter på ett litet tag.

Minou på Fårön, visst är hon tuff i en alldels för stor keps och pälsväst?


Både mamma och Esa betyder otroligt mycket för mig, och trots att båda är sjuka så vet jag ingen som är lika glada och positiva som dom:) Och det smittar av sig kan jag lova!

>> 2010-11-23 <<
>> 21:41:14 << 

I köket

Huvudvärken verkar aldrig vilja ge sig..Ska bara lägga mig i soffan och se tv resten av kvällen och så hoppas att jag vaknar utan huvudvärk imorgon:)

Minou i köket tidigare idag:

>> 2010-11-23 <<
>> 16:17:01 << 

Lugnt idag

En natt med lite sömn och en huvudvärk som kommit och gått under dagen, och på det även ont i ryggen då jag säkert legat konstigt i sängen i natt..

Så vi tar det ganska lugnt här hemma idag, väntar bara på att klockan ska bli lite mer så jag kan börja med maten. Och sedan är det bara att invänta att Andreas kommer hem från jobbet:)
>> 2010-11-22 <<
>> 21:44:04 << 

Att drömma är gratis:)

Har varit i Svensbyn och hälsat på då Andreas mamma fyllde år idag:) Och vi fick oss tidiga julklappar, handdukar och en matstol till Minou och det passar ju perfekt då hon snart ska börja få smakisar!

Från det ena till det andra så är jag otroligt sugen på ett nytt köksbord och stolar, har hittat ett bord och stolar på Ikea som var riktigt snygga! Egentligen är det inget fel alls med det vi har för tillfället, men jag vill så gärna ha vitt istället för trä som vi har nu..hade jag haft pengar hade jag bytt ut alla möbler i vardagsrummet, Andreas skrivbord i hallen och sängen till vita möbler. Så otroligt fint att ha alla möbler i vitt och så kan man variera färger på kuddar, gardiner, mattor och prydnader. Men nu har jag ju inte massa pengar liggandes, men drömma är ju gratis:)



>> 2010-11-22 <<
>> 15:22:33 << 

Spike

Har precis kommit hem från Linda, så nu sitter jag och går igenom bilderna som jag tagit på finaste Spike:)

RSS 2.0