') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-03-31 <<
>> 23:28:04 << 

Godnatt!

Trots att jag sov ordentligt länge imorse så har det varit fullt upp hela dagen, blev ju en hel del att både packa upp och prismärka och sedan efter jobbet åkte jag och A en sväng förbi Svensbyn och hälsade på. Så nu känner jag hur ögonlocken blir tyngre och tyngre, så det är väl lika bra att inse att det är sängen som gäller för min del. Nog för att det kommer att bli otroligt skönt att krypa ner under ett varmt täcke, läsa en stund och sen somna! 

Sovgott.

>> 2009-03-31 <<
>> 22:34:43 << 

Naturdiet Smoothie

Innan jag började jobba idag gick jag förbi Hälsokost och köpt med mig några såna här måltidsersättningar, en så här dryck motsvar alltså en hel måltid. Och det passar perfekt att ha med på jobbet! Priset ligger mellan 21-28kr styck, köpte först 4 på Hälsokost där dom kostade 28kr sedan gick jag förbi Ica och såg att dem bara kostade 21kr styck där så jag köpte 4 till. Typiskt att jag inte gick till Ica först, fast jag fick i och för sig några kronor rabatt på Hälsokost så jag fyck 4st för 100kr.

Smakerna jag köpte var Persika & Mango, Banan & Apelsin, Hallon & Granatäpple.
Jag testade Persika & Mango idag och den var både god och mättande, du skakar bara om den sticker ner sugröret och dricker. Enkelt och smidigt!
>> 2009-03-31 <<
>> 22:17:55 << 

A dream is a wish your heart makes

Kollade in på Kyssjohanna och såg att dom fått in massor av nyheter från Disney Couture, detta armband är en av mina favoriter. Så underbart sött armband, det  hade mer än gärna fått flytta hem till mig och pryda min handled!


För att se fler Disney Couture smycken kolla här!
>> 2009-03-31 <<
>> 21:59:38 << 

Nytt i butiken

Här kommer bilderna på alla härliga vår nyheter vi fått in i butiken idag.

Röda härliga byxor från Mingel 399kr

Jeans tunika från ICHI 399.50kr?

Jeans tunika från ICHI 399.50kr?

Svart tunika ICHI 399.50kr?

Underbar festklänning från Miss ewing 599kr

Tunika ICHI 199.50kr

Tunika ICHI 199.50kr

Tunika ICHI 199.50kr

Blus Mingel 399kr?

Vitt linne Mingel 199kr

Rosa linne Mingel 199kr

Svart linne Mingel 199kr

Linne Mingel 199kr

Tunika ICHI 399.50kr?

Tunika ICHI 399.50kr?

Tunika ICHI 399.50kr?

Tunika Mingel 399kr

Tunika MIngel 399kr

Toppar i olika färger från ICHI från 129.50kr?


Måste bara nämna att alla kläder från märket Mingel som vi säljer finns i storlek 34 upp till 48.

Är lite osäker på priserna där av frågetecknen efteråt, helt underbara plagg allihopa. Så roligt att få fylla upp butiken med alla härliga vår och sommar plagg.Trots att marken åtminstonde här upp fortfarande pryds av enorma snöhögar så visst börjar det ändå känns som att våren är på gång, vi har ju ändå gått över till sommartid och visst börjar det vara ljusare på kvällen men framför allt så är det på tiden att börja uppdatera garderoben med härliga sommar plagg. Och för mig  är i alla fall det ett stort tecken på att vi faktiskt går mot varmare tider!
>> 2009-03-31 <<
>> 17:33:44 << 

Färgklickar

Dessa otroligt färgglada solglasögon har kommit in hos Modekungen, vad säger ni är det något ni kommer att använda i sommar? Själv tror jag att jag fegar ur och istället väljer ett par svarta eller bruna solglasögon. Men visst är det snyggt med färgklickar och på rätt person så tror jag faktiskt att det blir rikigt häftigt!
Enkla solglasögon i wayfarermodell

Vågar du så är priset 299kr!

Dessutom har Modekungen även fått in andra modeller och vanliga glasögon!
>> 2009-03-31 <<
>> 16:21:25 << 

Makeup

Skulle bara skriva lite om vilket smink jag använder mig av och hur jag sminkar mig, hade egentligen varit bättre att filma när jag sminkar mig då det är lättare att förstå vad jag menar. Men detta får duga för nu i alla fall!

Sminket jag oftast använder mig av:


1. Dag creme från Apoteket
2. Foundation Dior
3. Puder Kanebo
3. Vaselin
4. Ögonskuggorna Hot makeup
4. Ögonfransböjare
5. Svart Mascara från Dior
6. Svart Ögonpenna Dior

Jag börjar alltså med att smörja in hela ansiktet med dag cremen och sedan klickar jag ut foundation på kinderna, haka, näsa och panna och sedan drar jag ut det. Använder mig av fingrarna när jag sminkar mig för jag tycker resultatet blir bäst då! Sen ser jag till att pudra lite puder på ögonlocken och detta för att ögonskuggan sedan ska sitta bättre och även för att jag tycker att resultater blir både snyggare och jämnare. Även ögonskuggorna placerar jag på ögonlocket med hjälp av fingrarna eftersom jag inte alls får till samma resultat med pensel. Jag brukar oftast inte lägga en ögonskugga över hela ögonlocket, utan jag lägger så att det blir en liten yta längst mot ögonvrån som är osminkad. Där lägger jag alltid lite vitt och även under ögonbrynet brukar jag lägga lite vitt för att förstora upp ögat. Viktigt att tona ut det vita så det smälter in med resten av ögonskuggan, sen är det inte heller om det blir för mycket vitt då jag tycker det blir för mycket clown av det hela! Sen brukar jag till fest även lägga på en mörkare nyans på den första skuggan så den första blir lite ut tonad. Jag använder mig oftast av bruna eller grå svarta nyanser till ögonen då jag tycker det passar till det mesta.

På bilden har jag använt mig av både grå, svart och vit ögonskugga och sedan har jag öven använt mig av ögonpennan på både insidan och utsidan av nedre fransraden. För att få till den sotade looken kan du använda dig av fingrar, bomullspinnare eller pensel och sudda till det svarta. Även här använder jag mig oftast av fingrarna, men det är förstås en vanesak sen är det viktigt att tvätta fingarna ofta under tiden du sminkar dig. Både för att slippa kladd i både sminket och ansiktet, sen är det även mer hygieniskt också!

Använder mig alltid av vaselin på läpparna ovsett om jag använder mig av läppstift och läppglans efteråt eller om jag kör med naturella läppar. Just nu är favoriten ett ljusrosa läppstift som är från Isadora om jag inte minns fel!
>> 2009-03-31 <<
>> 15:31:35 << 

Update

Är på jobbet nu och håller på för fullt med att packa upp alla vår nyheter som kommit in idag, och jag kan säga att det är mycket fint! Ska försöka om jag kommer ihåg innan jag far att fota alla kläderna, men bilder kommer inte förrens ikväll när jag kommer hem.

>> 2009-03-31 <<
>> 11:56:19 << 

Lång sovmorgon

Har precis hoppat upp ur sängen, så det blev minst sagt en lång sovmorgon för min del! Så nu ska jag fixa på lite här hemma och sedan börja göra mig i ordning för jobbet!

Vad gör ni idag?


 

>> 2009-03-30 <<
>> 18:32:45 << 

Kvällens planer

Nu är jag äntligen klar med min lista och snart är det dags att börja bege sig hem, fast först blir det att åka förbi Ica och handla och en snabbis förbi farmor och hämta lite saker. Sen blir det hem och göra middag, som vanligt inget mer avancerat än mackor fast tror nästan att det får bli en fil tallrik med start till också!

Om jag har tur kan jag övertala A att se Familjen annorlunda medans vi äter, gillar verkligen alla familjerna i programmet, alla är så glada och positiva trots att dom har mycket att göra. Och man ser verkligen hur mycket dom tycker om varandra, värmen och kärleken lyser genom tv rutan och det är så härligt att se! Såg att det var Färjan samma tid och jag tror nog heller A ser det, men jag kan ju alltid försöka.
Tror även att jag ska försöka träna ett tag om jag orkar efter middagen, har varit dåligt med träning på sista tiden men det blir nog bättre!
>> 2009-03-30 <<
>> 14:19:18 << 

20% hos Ellos

Rabatter är ju något man inte kan få för mycket av, helst inte nu när våren och sommaren kanckar på dörren och alla butiker fylls med underbara vår plagg. Och jag är knappast den enda som är otroligt shoppping sugen just nu, så därför måste jag tipsa om att du just nu får 20 % på hela din beställning från Ellos med denna rabattkoden: 195858.


Denna underbara topp kan du klicka hem hos Ellos för 143kr efter rabatt, inte illa eller hur? Gillar verkligen trycket och även modellen som verkar vara lite lösare än vanligt. Och den finns även att beställa i rosa!
>> 2009-03-30 <<
>> 10:51:43 << 

Underbara Måndag!

Trots att snön ligger som ett stort vitt täcke över hela marken igen så är det ändå härligt att stiga upp och traska iväg till stan för ännu en härlig jobbdag. Har skrivit en lista på saker jag ska göra på jobbet idag, så det är bara att börja beta av den!


Ha en underbar Måndag!

>> 2009-03-25 <<
>> 18:44:48 << 

Update

Det var faktiskt otroligt skönt att komma hem till ett rent och fint hem, åt middag som bestod av mackor och nyponsoppa. Sen blev det lite träning för min del, lite tidningsläsning och sedan godnatt! Hade tänkt försöka sova länge imorse men Nova ville inte alls, så det var bara att kliva upp. Idag har jag bara jobbat och snart är det dags att börja bege sig hemmåt för att äta samma som igår och sedan blir det nog ganska så lungt är nämligen otroligt trött och frusen. Kanske blir det ett varmt bad innan jag går och lägger mig!




 

Hoppas ni haft en underbar dag!
>> 2009-03-24 <<
>> 16:07:06 << 

Rent & Snyggt

Har ägnat hela förmiddagen åt att städa upp hemma, och det behövdes kan jag lova. Det är helt otroligt hur mycket sand som dras in vid den här tiden, det bara knastrade när jag drog dammsugaren på golvet. Så himla skönt att ha gjort bort städningen så här i början av veckan, blir otroligt skönt att komma hem utan att behöva göra någonting i städväg!

>> 2009-03-23 <<
>> 18:14:23 << 

Kyckling sallad

Har precis ätit middag, blev en kycklig sallad som jag köpte på fiket mitt emot jobbet. Riktigt gott var det och nu är jag mätt och belåten! Snart dags för stängning och då blir det att åka till Svensbyn och hälsa på ett tag, sen åka hem och städa unda lite och ta det lugnt innan det är läggdags.
>> 2009-03-23 <<
>> 10:39:35 << 

En randig och en spetsig

Tog bilder på mina nya inköp tidigare idag men när jag skulle lägga in bilderna i datorn gav batteriet upp och självklart hittade jag inga nya. Så nu får det duga med dessa bilder som är lånade från Lindex hemsida.

Randig 149kr, spets 199kr.
RSS 2.0