') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2010-02-27 <<
>> 18:13:46 << 

Shoppat till bebis:)

Klickade nyss hem ett puma mjukisset och puma skor till bebisen, från Nelly.


Verkligen fint! Mjukisset 399:- &  skor 299:-

>> 2010-02-27 <<
>> 16:25:57 << 

Idag

Somnade inte förrens efter fyra tiden, så ja vaknade inte till liv förrens klockan var tolv. Har i alla fall hunnit med en hel del idag ändå, har tömt det sista ur butikslokalen, köpt järntabletter, köpt ny mascara ( den jag köpte sist var inte alls bra ), köpt lite från H&M.

 Kom till H&M tio minuter innan de stängde, så jag skynda mig att plocka ihop lite saker och sedan var det bara att ställa sig i kön. Hann såklart inte pröva något av det jag köpte så det får jag göra ikväll:)

>> 2010-02-26 <<
>> 23:29:03 << 

Filmtajm!

Har nyss prövat kläderna som jag beställt från H&M, vilken besvikelse! Inte alls som jag tänkt mig, så allt åker tillbaka igen.

Ska strax börja se ena av filmerna vi köpt på Hemmakväll, väntar bara på att A ska spela klart. Köpte i alla fall Law abidning citizen & Hitman, tror det blir den förstnämda vi börjar se ikväll. Har gjort en liten fruktsallad och så har jag lite choklad och ett glas vatten till filmen:)

Nu ska vi börja se!

>> 2010-02-26 <<
>> 18:29:23 << 

Då var det dags för Fredagsmys:)

Ska precis börja med middagen, blir ungefär samma mat som förra helgen alltså kyckling i pitabröd:) Tror det kommer att bli minst lika gott denna gången! Sen ska vi förbi Tio till tolv, för att hämta ut mitt paket från H&M och så blir det väl Hemmakväll som vanligt för att utöka i filmhyllan här hemma!



Hoppas ni har en trevlig kväll nu:)

>> 2010-02-26 <<
>> 15:52:12 << 

Chokladmissbruk?

Det är då åtminstonde det man kan tro att jag har när man ser alla mina chokladkakor:) Men jag lovar jag ska faktiskt inte äta alla på en gång, men det är alltid bra att ha hemma i fall att man blir sugen!


Chokladen med päronsmak från Willys ser jag fram emot att smaka:)

>> 2010-02-26 <<
>> 00:23:52 << 

Plåtlådan

Här är plåtlådan som jag köpte från Önska till A, passade honom perfekt:) Älskar verkligen dessa lådor, finns hur många olika som helst i olika storlekar och till olika saker! Dessa lådor finns även att köpa på Frökenfräken!



Smart & snygg förvaring för alla kontroller som annars kanske ligger utspridda på tvbänken:)

>> 2010-02-25 <<
>> 23:31:04 << 

Kappahl

Kappahl är en butik som jag inte tänkt på speciellt mycket, har mest tänkt att det är väl bara "tant" kläder där. Så jag blev verkligen förvånad över hur mycket snyggt jag hittade då jag var dit idag. Massa snygga tunikor som passar utmärkt när magen kommer att börja växa:)

Det här fick följa med hem:

Tunika 299:-

Diadem med rosett 50:-

Och så den här snygga väskan för 249:-


Köpte även jeansleggings från H&M och en snygg förvaringslåda av plåt till A:s spelkontroller, ni vet de där plåtburkarna med bilder på? ska lägga ut en bild på den sen:)

>> 2010-02-25 <<
>> 18:58:37 << 

Besöket på MVC

Besöket på MVC gick bra! Fick lyssna på bebisen hjärtslag:) Verkligen helt otroligt att få höra det lilla livets hjärta slå!

Fick lämna lite blodprov och allt såg bra ut, även blodtrycket var bra. Fick väga mig och visst hade jag gått upp några kilo sedan sist jag var där! Blev otroligt mycket information på den halvtimman jag var där, men som tur var fick jag med mig en mapp med all info hon gått igenom. Bokade även två nya tider, första i början av April och den andra i slutet av April.

Fick även en till tid för glukosbelastning på sjukhuset som även den är i slutet av April. Var på en glukosbelastning i början av graviditeten också, anledningen till det är att mamma har diabetes och det kan finnas risk för mig att också få det. Besöket tar 2 timmar och kändes som en evighet, innan man kom dit var man fastande i sex timmar. Fick sitta ner och vila innan första blodprovet togs, sedan fick jag dricka sockerlösning och sedan vänta i en och en halv timma och sedan togs ett till blodprov. Jag säger då det att det var tur att det fanns tv och tidningar på rummet man var i:)
>> 2010-02-25 <<
>> 12:09:18 << 

MVC idag.

Hade egentligen ett utraljud inbokat igår i Umeå, men avbokade i sista stund. Eftersom A inte hade möjlighet att få ledigt, så hade fått ta bussen själv. Och det mina vänner var faktiskt inte så lockande! Så jag hoppas att det dyker upp tillfälle senare då vi kan åka dit, då både jag och A vill veta om det är en pojke eller flicka som ligger i min mage:)

Idag är det besök på MVC som gäller för mig, tror det blir mitt tredje besök hos barnmorska nu. Hade även tänkt hinna gå en sväng på stan innan jag ska dit, så det är bäst att göra sig klar och börja fara nu:)

>> 2010-02-23 <<
>> 20:16:36 << 

Möte

Har idag varit på informations möte angående mitt nya jobb som startar på Måndag i Luleå. Blev även kvar ett tag efter mötet och gick på stan ett tag, hittade dock inget men det kanske var lika bra det:)

Annars har jag faktiskt inte hunnit med mycket mer idag!

>> 2010-02-22 <<
>> 19:37:49 << 

Positivt

Den 5 November fick jag ett positvt graviditetstest, blev såklart överlycklig men tänkte ändå att testet kanske visade fel. Så det första jag gjorde var att gå till Apoteketet och köpa ett nytt test och även det visade positivt. Eftersom både jag och A jobbade hela dagen så berättade jag inte för honom förrens på kvällen, ville inte ta det på telefon:)

Fick samla mod till mig hela kvällen för att våga berätta, vet inte alls varför jag var så nervös! När jag väl berättat så kändes det verkligen helt underbart och A blev såklart glad!



Så nu ser vi fram emot den 16 Juli som inte bara är A:s födelsedag utan även datumet för beräknad förlossning. Känns som en evighet fram tills dess!


>> 2010-02-22 <<
>> 12:19:15 << 

Jag har burit på en hemlighet...:)


>> 2010-02-21 <<
>> 23:28:40 << 

Film & spelkväll

Köpte två filmer från Hemmakväll, Död snö och Bangkok Dangerous som vi påbörjat att se. Efter Hemmakväll blev det hämtmat till middag idag, hamburgare för A och thaimat för min del:) Brukar ju oftast beställa stekt ris med kyckling eller fyra små rätter men idag så vågade jag faktiskt pröva något nytt: Kycklingspett med jordnötsås och ris, riktigt gott:)



Kan ni gissa vilken film A valde?



Tog en liten paus från filmen för att spela ett spel som heter castle crashers, ett riktigt kul spel faktiskt:) Inte många spel jag fastnar för och vill spela fler gånger, men detta är absolut ett spel jag kommer att spela fler gånger!

Nu ska jag bara vänta på att A spelat klart WOW, sen ska vi fortsätta se filmen:)

>> 2010-02-21 <<
>> 15:20:13 << 

Slappar söndag

Helgerna är verkligen inga bra dagar för bloggen. Och anledningen till det är antingen att man har fullt upp med annat och uppdateringen hamnar åt sidan eller så är det som i mitt fall idag att jag gör absolut ingenting och har noll blogginspiration. Så om jag inte skriver något mer idag så vet ni varför och så hörs vi igen imorgon:)

Förresten blir jag ledig en vecka till då mitt nya jobb inte kommer igång förrens en vecka senare än beräknat, och jag längtar mer än någonsin att börja jobba!

>> 2010-02-20 <<
>> 20:31:33 << 

Idag & ikväll

Kom precis hem genom dörren, jag och A har varit över hos grannarna T och M och ätit taco. Och innan dess så var jag och L en sväng på stan och för ovanligheten skull så köpte jag ingenting alls:)

Nu väntar jag bara på att A ska spela klart så vi kan åka och köpa något gott till ikväll, ska även förbi P och lämna tillbaka lite filmer som vi lånat och sett klart.

Hoppas ni haft en härlig lördag:)

RSS 2.0