') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-02-28 <<
>> 19:34:09 << 

Lördag 28/2

Ingen sovmorgon idag inte, igår ställde jag mobilen på 8.30 så då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning imorse. Vi åkte nämligen i sväng till Luleå och ville vara i tid, eftersom A hade en tid att passa mitt på dagen. Men trots att det bara blev en snabbis så hanns det med både shopping och lunch. Nöjda och belåtna åkte vi hem, dock gick jag in en sväng till stan här eftersom jag skulle leta reda på turkosa ljus. Tyvärr hittade jag inga men lite annan shopping blev det ändå. Annars har jag vilat lite, har haft huvundvärk nu till och från i flera dagar så jag dricker Treo som vatten och hoppas att det går över tills jag ska och jobba imorgon.


Och nu är det väl strax dax att fixa nån middag och sen blir det väl antagligen att spendera kvällen framför Melodifestivalen.

Ha en trevlig kväll allihopa!
>> 2009-02-27 <<
>> 15:37:26 << 

Fredag update

Försökte tidigare idag logga in på bloggen men misslyckades, vet inte om det var sidan som krånglade eller vad problemet var. Hur som helt har jag hunnit med en hel del idag, har städat i lägenheten, hunnit en sväng på stan och nu är jag på jobbet. Jobbar bara en stund nu så J får gå iväg på rast. Sen hade jag tänkt åka förbi Ica och handla lite middag, hade även tänkt in en sväng på Hemmakväll och se om det kommit in någon bra film.
Ha en underbar Fredag!

>> 2009-02-26 <<
>> 20:55:31 << 

Kyssjohanna

Hittade dessa underbara smycken hos Kyssjohanna, och det är bara några av alla smycken som dom fått in. Kolla även in alla söta smyckesförvaringar!

Älskar verkligen ormen, som kan användas som både bälte, halsband och armband, allt i ett liksom!
>> 2009-02-26 <<
>> 19:29:26 << 

Scrappar

Ikväll håller jag på med scrapbooking, väldigt kul när man har mycket inspiration! Har köpt hem lite nytt papper från Rima idag och lite annat smått och gott!


Förresten så mår jag mycket bättre nu, bara lite ont i magen men hur som helt så kommer jag att vara ledig någon dag vilket känns riktigt skönt! Ibland behöver man ladda om batterierna ordentligt. Har faktiskt hunnit med en klippning idag, tog inte så mycket på längden utan klippte bara bort de nötta och så har jag blivit med en liten snelugg och jag måste säga att jag är supernöjd! Klippte mig på Cau & Co och tjejen som klippte var trevlig och riktigt duktigt, så det blir definitivt att gå dit fler gånger. Köpte även hem lite nytt shampo och balsam som jag visare senare, bilder på håret kommer också såklart! Nu ska jag fortsätta med scrappadet innan jag lessnar.

Trevlig kväll på er!
>> 2009-02-25 <<
>> 13:48:17 << 

Sjuk

Ligger hemma i sängen och är väl inte alltför pigg, men jag har bunkrat upp med massor av tidningar och frukt! Så snart är jag bättre igen.

Hoppas ni är friska och har det bra!
>> 2009-02-24 <<
>> 15:33:22 << 

Update

Datorn tjorvad ordentlig imorse när jag skulle skriva ett inlägg, så jag gav upp och gick ut med Nova i det härliga vädret istället. Har även hunnit med en sväng på stan och gjort lite ärende och nu är jag på jobbet, kort jobbdag idag!
>> 2009-02-23 <<
>> 17:10:45 << 

Lyle & Scott

Längre mörkblå cardigan, behöver jag säga att jag gillar den? Finns att beställa hos Zoovillage, priset för den är 950kr.


Den hade mer än gärna fått flytta hem till min garderob!
>> 2009-02-23 <<
>> 09:08:33 << 

Måndag 23 Februari

Nu är det snart da att ge sig ut i snöstormen, hade bara snabbt tänkt kasta in dagens outfit.
Tröja H&M
Kjol Gina tricot
Strumpbyxor H&M



Ser ni det vita i vänstra hörnet?
Det är Nova som springer förbi och kan ni förstå att hunden oftast lyckas komma med på ett hörn trots att hon inte är i närheten när jag börjar ta kort! Haha en riktigt linslus är hon.

Ha en fin Måndag allihopa!
>> 2009-02-23 <<
>> 08:19:36 << 

Godmorgon snöiga Måndag!

Vaknade upp otroligt trött trots att jag la mig i tid i går, men jag skyller allt på Alban som nödvändigtvis skulle gosa ner sig bredvid mig. Och inte kunde han ligga still heller, nåja ikväll får han sova utanför sovrummet! Förresten nu måste jag nog börja göra mig i ordning, ser även ut som att Nova skulle vilja gå på promenad nu, men jag måste säg att det lockar inte det minsta.

Utanför köksfönstret just nu
>> 2009-02-22 <<
>> 22:33:43 << 

Godnatt!

Helgen har varit riktigt trevlig och händelserik, men imorgon är det Måndag och en ny arbetsvecka börjar så det är lika bra att lägga sig i tid så att man är pigg och utvilad när klockan ringer imorgon.

>> 2009-02-22 <<
>> 20:23:42 << 

Millenium

Innan vi beställde pizzan idag åkte vi förbi Hemmakväll och köpte Millenium, en serie skapad av Chris Carter som även gjort min favoritserie Arkiv X. Tror nog att det blir att se första avsnittet redan ikväll!

>> 2009-02-22 <<
>> 19:50:38 << 

Design

Har precis ätit mig ordentligt mätt på en hämt pizza, riktigt gott var det! Nu sitter jag här framför datorn och kollar runt på lite sidor, förresten har ni sett att ASOS har ny design på sin sida? Var ju några dagar sedan dom bytte men ändå. Tycker det blir riktigt fin men visst tar det ett tag innan man vänjer sig. Och på tal om design ska jag så fort jag har tid försöka ta lite fina bilder till bloggen, har nämligen beställt design av en tjej som gör superfina designer. Men har aldrig riktigt haft tid att ta bilder, lite svårt att ta själv faktiskt. Och visst jag behöver ju inte ha några bilder högst upp på bloggen, men tycker ändå att det ser riktigt bra ut om man har bilder på sig själv högst upp. Får väl se om jag får till några bra bilder annars får det bli utan.


Söndag= Glasögon och mjukiskläder!
>> 2009-02-22 <<
>> 16:54:27 << 

Coconut

Känner att jag skulle vilja ha något som doftar kokos i badrumskåpet, för det är väl verkligen en doft som får en att tänka på långa härliga sommardagar och det behövs nu i mörka Februari. Både för den härliga doften men även för torra kroppar!


Hittade dessa produkter hos eleven, från ett märke som heter Greenland och självklart finns det med andra dofter också!
>> 2009-02-22 <<
>> 14:04:24 << 

Söndag 22 Februari

Har haft en lång och skön sovmorgon idag igen, har även idag varit ute en lång promenad med Nova och jag passade på att gå förbi Ica och handla lite frukost eller rättare sagt lunch. Nu har jag precis påbörjat en liten städning av garderoberna, det är välbehövligt kan jag lova! Men då då måste jag gå till datorn och samla lite kraft, men nu är det bästa att fortsätta så jag blir klar idag.

>> 2009-02-21 <<
>> 14:22:42 << 

Day update

Har haft en lång och skön sovmorgon idag, verkligen skönt att få sova lite längre än det man brukar trots att jag aldrig börjar jobba speciellt tidigt. Trots att klockan inte är speciellt mycket har jag även hunnit med en promenad med Nova in till stan, gick förbi med henne hos farmor så hon fick bli hundvakt medans jag letade jeans på stan. Och jag kan säga att jag har nästan prövat varenda jeans par i hela piteå, eller ja det känns i alla fall så. Fick med mig några par från Hansens som jag precis håller på att pröva, och jag tror jag har hittat en favorit i alla fall! Fick även med mig en mascara iconic från Dior, BUS servetter och lösögonfransar. Nu ska jag skynda mig att pröva klart för vi ska snart åka till Luleå för att se hockey!
RSS 2.0