') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2011-02-07 <<
>> 08:45:20 << 

Ny vecka:)

Hann inte riktigt klart med klädkammaren igår, men får göra det ikväll eller något då jag ska träffa Lina på stan halv tolv för lunch. Imorgon ser jag fram emot att börja på babyrymik på Familjenshus och på kvällen kanske det blir att gå på Pilates? Onsdag blir det nog att packa väskan, för morgonen efter åker vi upp till Kiruna för att hälsa på!

Mycket trevligt att se fram emot med andra ord! Nu ser jag att Nova går omkring här och är lite orolig tror nog hon behöver ut och kissa, så nu är det bara till att skynda på med kläder och overall på Minou och så ut på en promenad.

>> 2011-02-06 <<
>> 13:46:03 << 

Stor garderobs rensning/städning

Vilket projekt alltså! Men nu ska det banne mig bli ordning i min lilla klädkammare, det ni ser på bilden är alltså våran hall (under alla kläder alltså)!! Mycket av det som har hängt i garderoben använder jag inte ens och ändå hänger dom där år ut och in, ja menar när tusan ska jag använda ett mintgrönt/glittrigt långt linne?! Och varför har jag ens köpt det? Nej nu ska det ut allt som inte används!

Där emot har jag verkligen blivit duktigt på senaste tiden, inte massa inpulsköp utan har verkligen försökt att köpa sånt som jag verkligen använder och inte sånt som bara blir liggandes. Vet inte hur många plagg som jag har prislappen kvar på, kläder som jag köpt för flera år sedan som fortfarande hänger där med lapparna kvar.

>> 2011-02-05 <<
>> 15:41:08 << 

Lek med vatten

Tusan att jag glömde kameran hos Linda igår! Minou fick nämligen en bunke med vatten att leka med och oj vad hon tyckte det var roligt:) Verkligen lyckat och så kul att se att hon tycker det är roligt att leka med saker!

Blev en hel del vatten att toka upp efteråt + klädbyte på Minou men det var det värt!

>> 2011-02-05 <<
>> 09:39:18 << 

Igår kväll

Kvällen igår spenderades hos Linda med spel, ostbricka och vin (blev mer sockerdricka än vin för min del). Men trevligt hade vi, jag, Linda och Johanna. Hade hoppats på att Minou skulle somna vid nio tiden igår, men icket det! Hon höll sig vaken ända till ett! Men vi kämpar på så trots att det är lördag så ringde klockan åtta och det var bara att kliva upp:)
>> 2011-02-04 <<
>> 11:49:08 << 

Säljes

Eftersom Minou är för stor för dessa saker nu så tänkte jag att det kanske är någon annan som har nytta av dom:) Sakerna ligger ute här på Blocket! Men priset som står i annonsen gäller inte längre utan dom nya priserna är:

Babysitter 300:-,Babygym 300:-,Bärsele (Babybjörn) 200:-,Snuggle Nest 200:-



Så bara höra av er vid intresse!

>> 2011-02-03 <<
>> 22:52:21 << 

Glad,pigg och busig

Full fart på Minou hela dagen, förutom när hon somnade ca 20 minuter mitt på dagen och sen somnade hon när vi åkte bil till och från affären. Jag gick med henne till sängen strax innan nio och hon åt, somnade och vaknade och än så är hon vaken. Pigg och glad, hon ligger i sin säng på magen och skrattar åt Nova:) Inte minsta tecken på någon trötthet, jag hade verkligen inte haft något emot att få en liten del av all hennes energi!

En bild som verkligen representerar henne för tillfället - Glad, pigg och busig! Bilden är tagen Julafton.

>> 2011-02-03 <<
>> 12:51:24 << 

Denim

Här är några plagg som jag gärna bär till sommaren, dock inte tillsammans! Hängselshortsen är ju bara för fina, tänk med ett vitt linne under, uppkavlade ben och höga klackar till:)

Allt är från H&M.







>> 2011-02-03 <<
>> 10:33:13 << 

Rutiner

Har varit ute på en promenad och nu är det tidig lunch (eller sen frukost kanske?!) för min del som gäller - gröt med blåbär, ägg och ett glas vatten! Mums:)

 Idag är det tredje dagen som vi har klivit upp åtta, känns verkligen bra! Eller visst klart att jag gärna sovit mycket längre, men det känns bra att vi försöker få till bra rutiner som fungerar för Minou:) Så förhoppningsvis kommer hon att somna vid nio tiden varje kväll, det hade verkligen varit perfekt!
>> 2011-02-02 <<
>> 23:13:04 << 

6 månader idag

Våran lilla tjej som satt och lekte under bordet tidigare ikväll:



>> 2011-02-02 <<
>> 22:11:49 << 

Bubblor

Hällde upp lite badskum i vattnet och det gillades verkligen. Vanligtvis så brukar badningen inte alls vara någon större hit för Minou. Och inte den här gången heller förrens hon upptäckte att hon var omgiven av massvis med bubblor! Hon plockade upp och smakade hela tiden, så mycket att man skulle kunna tro att hon börjar rapa bubblor här snart:)

Klart att det var mycket roligare att bada med massa skum. Väldigt synd att jag inte ryms i Minous balja, kan ibland sakna ett badkar att krypa ner i. Toaletten har nog plats för ett badkar men då blir vi av med utrymmet där vi har tvättkorgen och det går ju minsann inte. Annars hade ett badkar varit fint att ha!

>> 2011-02-02 <<
>> 20:34:18 << 

Nya kläder till Minou

Blev massa nya kläder till Minou idag: tre pyjamasar, fem bodys, två mjukisdressar, två jeans och massa sockar. Det mesta handlades på REA:n så det blev mycket kläder för 609:-, och dessutom hade Minou ett presentkort 500:- på Cubus! Helt perfekt:) 







Nu ska jag fylla badbaljan så Minou får sig ett litet kvällsbad innan det är dags att sova.

>> 2011-02-02 <<
>> 17:43:20 << 

Plättar på G

Åt plättar till lunch och middag igår och nu är det dags igen:) Men det är ju så himla gott! Hade gärna haft en stor klick grädde till men glömde såklart köpa är jag var och handlade. Så jag får nöja mig med socker, och inte är det helt fel heller! 

>> 2011-02-02 <<
>> 08:39:24 << 

Godmorgon!

Minou somnade redan strax efter nio tiden igår kväll, där emot så vaknade hon tre gånger för att äta bara under dom timmarna innan jag la mig. Men ändå så är det ett stort framsteg, men nu gäller det ju bara till att jag ska orka ta mig upp klockan åtta varje morgon!

Idag blir det att ta en promenad in till stan för att möta upp Lina och kika runt i lite butiker, skulle behöva shoppa lite nya kläder till Minou. Hoppas det har börjat komma in lite nyheter på hyllorna:)

Men nu blir det först gröt till frukost och kolla lite tv för att vakna till liv, kan ju meddela att jag gärna legat kvar i sängen många timmar till..

>> 2011-02-02 <<
>> 01:23:38 << 

Ny design:)

Visst är den fin den nya designen? Jag är i alla fall riktigt nöjd, åter igen tack Ida!

Lite bilder som jag inte visat tidigare:

Minou älskar verkligen att "klättra" på Novas säng, perfekt att få grepp om när dynan legat i tvätten.



Leker med sina leksaker:)


RSS 2.0