') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-06-16 <<
>> 11:37:27 << 

Kort dag

Kommer bara att jobba kort dag idag, känner att jag behöver vila mig...Har sovit hur mycket som helst, men känner mig ändå trött! Så det blir verkligen skönt att åka hem tidigare, ska nog köpa hem lite tidningar så jag har något att sysselsätta mig med i sängen. Hade även tänkt övertala A att köpa Bolt, är verkligen sugen på att se den filmen.

>> 2009-06-16 <<
>> 08:18:16 << 

Frukost

Vaknar upp och inser att vädret är lika dåligt idag med, vars tog sommaren vägen? Nåja nu blir det i alla fall frukost för min del och sedan jobb.

Hoppas ni får en fin dag!
>> 2009-06-15 <<
>> 20:27:37 << 

Snö smycken

Jag gjorde en beställning på SNÖ smycken som kom in i butiken förra veckan och här är några av mina favoriter:

Örhängen 199:-

Armband 199:-  Färgerna ser inte riktigt ut som på bilden utan ena är korall och andra ljusrosa!

Örhängen 299:-

Örhängen 299:-


Kan ni förstå att jag har svårt att bestämma mig vilket jag vill ha?
>> 2009-06-15 <<
>> 20:06:58 << 

Middag + Bilder

Nu sitter jag här och mumsar i mig lite sallad som är dagens middag, här kommer förresten lite bilder från dagen:

På väg hem för en stund sedan.

Min sallad som jag mumsar på för fullt just nu

Och dagens outfit
Senare lägger jag  upp lite bilder på några nya SNÖ smycken som kom in förra veckan, är väldigt sugen på att köpa något men kan inte bestämma mig för vad!
>> 2009-06-15 <<
>> 18:26:05 << 

Lite trötter

Ska snart gå hem för dagen och det ska jag säga er blir otroligt skönt, har nämligen varit små trött hela dagen! Hade riktigt svårt att sova i natt av någon konstig anledning,för trött var jag verkligen men sova gick då inte alls. Nu ska jag fixa till här lite mer inför morgondagen och så ses vi senare när jag kommit hem!
>> 2009-06-15 <<
>> 14:26:05 << 

Shoppat i helgen

Blev en liten sväng på stan i Lördags för att fika och surra lite med K som är tillbaka i Piteå för tillfället!
Strosade runt lite på butikerna i stan och givetvis blev det plocka fram kortet när jag fick syn på denna underbara klänningen! Men när prislappen visar under 300 kr för en så söt klänning kan man ju inte bara låta bli, eller hur?


Perfekt klänning till Midsommar dessutom!


Bild: Nelly

>> 2009-06-15 <<
>> 13:17:36 << 

Röjardag imorgon!

Imorgon kl.10.00 startar röjardagen här i Gallerian.
Så jag prismärker och hänger om kläder för fullt här i butiken, vi har massvis med kläder som ska reas ut imorgon.

Lite tips när du ska shoppa på REA:

Var i god tid så du hinner plocka åt dig godbitarna.
Var rätt klädd - alltså så bekvämt och provakläder vänligt som möjligt.
Tänk efter - vad du behöver och har behov av, stunta i resten.

Nu ska jag forsätta här så jag blir färdig någon gång!

>> 2009-06-15 <<
>> 10:56:17 << 

Måndag och Midsommar snart!

Helgen är över och en ny vecka har tagit in början och inte vilken vecka som helst, det är ju faktiskt Midsommar i veckan! Och det är verkligen en helg jag ser fram emot, bara hålla tummarna att vädret är bra eller hur? Att det är Midsommar i veckan betyder även att jag bara jobbar 4 dagar, eftersom Gallerian är stängd både Fredag och Lördag.


Ha en underbar dag!

>> 2009-06-14 <<
>> 21:57:06 << 

Skön Söndag

På grund av dåligt väder (läs regn) så har hela dagen spenderats inomhus med god mat från Thaigarden och film, och jag är inte alls den som klagar utan jag är mer än nöjd med dagen! Såg klart Benjamin Button som jag började se i Fredags och nu har jag precis sett Click. Och båda filmerna var helt klart godkända men jag hade lite högre förväntningar på Benjamin Button som stundvis kändes ordentligt seg. Nåja nästa film som jag planera att köpa och se är Bolt, tror faktiskt att den är riktigt bra!


Nu mina vänner är det dags för mig att krypa ner under täcket för att få min dagliga dos av skönhetsömnen, lika bra att lägga sig tidigt och möta den nya veckan pigg och utvilad!



Godnatt på er!

>> 2009-06-08 <<
>> 20:31:50 << 

Första doppet

När jag tömde kameran nyss hittade jag dessa bilder från förra helgen när vi var hundvakt åt mammas hund Milla, när bildern togs befann vid oss nere vid vattnet i Bodsjön. Det var otroligt varmt den dagen trots att det blåste ordentligt mycket, så visst blev man lite sugen på att bada!








Men den här gången var det bara Nova som var nog tuff att hoppa ner i plurret, och som hon njöt! Novas första dopp för i år tror jag och fler lär det bli!
>> 2009-06-08 <<
>> 20:16:59 << 

Nytt i garderoben

Här kommer bilderna från helgens shopping:


Pike GT 99:- är lite småsugen på att köpa fler av denna i andra färger!

Underbar tunika från Vila 299.50:-

Vardags tröja i lite större modell från GT 149:-

 Tee med nitar från MQ 249:-
>> 2009-06-08 <<
>> 18:50:40 << 

Tid på Synsam

Har precis bokat en tid för linsundersökning hos Synsam, och det var minst sagt på tiden! Eftersom min syn inte är den bästa och jag slarvar otroligt mycket med att använda min glasögon så måste jag börja ha på mig linser. Det tog ett tag för mig att inse, men bättre sent än aldrig eller hur?


Inte är det konstigt att jag har ont i huvudet så pass ofta då jag jämt måste antränga ögonen för att se något, men nu blir det ändring!

>> 2009-06-08 <<
>> 18:07:41 << 

Hej på er!

Allt bra med er så här efter helgen?

Med mig är det bara fint! Helgen har som vanligt varit helt underbar trots att jag inte gjort särskilt mycket! Blev lite shopping under Fredagen när jag ändå var ledig, ska komma ihåg att visa sen! Känner att jag ligger något efter med shoppingbilder som jag lovat...Men det kommer väl en hel drös med bilder nångång! Har även blivit att se lite film när vädret svikit, så god mat och bra filmer passade perfekt en helg som denna!

Egentligen borde jag ta och skriva ner lite filmrecentioner här! Blir nämligen att se en hel del film då både jag och A är intresserade av att se, och oftast så gillar vi samma typer av filmer också.

Så vad sägs om att jag börjar lägga upp lite filmrecentioner här?

Kom förresten på att Bluebox haft en sån där fylla i bok, där man skriver lite om filmerna man sett, men den verkar inte finnas kvar längre. Skulle vara perfekt att ha en sån hemma att fylla i efter varje film man sett, och sedan väldigt kul att bläddra i efteråt också! Fast sen är det ju inte svårt att göra en sådan själv om man känner för detk

Nu hade jag tänkt få i mig lite mat innan jag börjar med stängningen!

>> 2009-06-01 <<
>> 18:06:58 << 

1 Juni

Kan nästan inte förstå att det redan är första Juni, helt otroligt! Det betyder ju liksom att det är sommar på riktigt nu och att det är det bäst att passa på att vara ute och njuta av vare dag som bjuder på vacker väder. Idag har det varit jobb för min del så jag har inte så mycket att berätta, tänkte istället skriva om min helg:


Min helg har varit helt underbar och har bestått av bra väder,trevligt sällskap och massvis med jordgubbar! Fredag blev det att skynda hem från jobbet för att göra sig i ordning innan det blev middag med surströmming på menyn hos M & A. Efter middagen och massa drinkar senare så åkte vi till Bodsjön för bastubad och kubbspel och sedan en sväng förbi MAX för att fylla på magen med lite mat innan det var dags att hoppa i säng!

Lördagen började med städning av lägenheten och sedan begav sig jag och A till Fårön för att äta och umgås med mamma som varit i Piteå i helgen. Blev där flera timmar så jag hann med att klippa och färga hået på mamma och resultatet blev verkligen bra! Kvällen spenderades i soffan framför en bra film tillsammans med jodgubbar och salta kex.

Söndagen
kom mamma föbi med Milla och sa hejdå innan hon begav sig till lillebror för att vänta på taxin som skulle ta mamma och lillebror till flygplatsen! Men eftersom det var Morsdag igår så åkte jag givetvis en sväng förbi stan för att inhandla lite smått och gott till mamma och även till lillebrork så precis innan taxin kom och hämtade upp dem så fick dem varsin presentpåse av mig! Sen åkte jag och A till Bodsjön för att njuta av det underbara vädret, och även den goda maten som bjöds på! Sen blev klockan snabbt mycket och sista timmarna innan sängdags spenderades sittande framför datorn med en stor skål jorgubbar och grädde!


Blev en hel massa text nu men så kan det vara ibland..Nu ska jag hämta mat och äta lite, försöker fortfarande äta enligt Jestset metoden men det kan verkligen vara svårt att hålla under helgerna.

RSS 2.0