') else writeln('
'); writeln(' '); close(); }} Sandylicious - Sandylicious -
>> 2009-10-28 <<
>> 17:54:21 << 

Inlägg 400!

Ville bara snabbt informera att detta är det fyrahundande inlägget jag skrivit, tänka sig att jag ändå fått ihop så pass många inlägg:)

Nåja nu ska jag fortsätta här!

>> 2009-10-28 <<
>> 17:51:30 << 

Happy

Passar på att uppdatera bloggarna lite nu innan jag ska göra sista rycket här i butiken och bege mig hemåt:) Ser verkligen fram emot kommande dagar, både här i butiken och även hemma. Imorgon kan det hända att det kommer in nya leveranser till butiken, på fredag kommer mamma till Piteå och dessutom stänger Gallerian 16.00. Lördag håller Gallerian öppet 4 timmar istället för 6, så det känns nästan som att det är helg redan nu:) Nåja lite till är det ju kvar tills dess, men ändå!

>> 2009-10-24 <<
>> 13:28:54 << 

The Uninvited

En trevlig kväll helt i min smak! A kom förbi tidigare och hjälpte mig att hänga om bland smyckena, sedan hämtade vi hem mat & det blev som vanligt thaimat för min del!

Vi såg lite Idol och sedan tog vi en promenad med Nova in till stan. Köpte filmen The uninvited som vi såg efter vi badat:)

Kan inte säga så mycket om filmen än att den verkade hyffsat bra, vi var nämligen båda väldigt trötta så vi fick ge upp och stänga av. Så ikväll blir det nog att fortsätta se den!




Håller på att grubbla på vad vi ska göra till middag, är verkligen sugen på en god salllad så vi får se vad A tycker om det. Tänker mig en sallad med massa gröna blad, massa tomater, mozzarellaost, oliver, basilika, låter inte helt fel eller hur?

>> 2009-10-23 <<
>> 17:10:58 << 

TGIF

Underbart med Fredag, eller hur? Ser verkligen fram emot denna Fredagskvällen, ska inte göra något speciellt men att bara få mysa med A framför en film och äta gott betyder mycket:) Blir antagligen att se lite Idol och sedan om jag får med mig A så ska vi gå (inte åka bil) utan gå in till stan med Nova och köpa någon film, bara hoppas vi hittar någon bra film!


Kram på er!

>> 2009-10-22 <<
>> 12:51:28 << 

Liten update

I Tisdags hade jag besök av mamma (som var på snabbvisit i Piteå) och bror, hade verkligen så himla kul hela kvällen:) Vi lagade pizza och mamma tog faktiskt tag i diskberget som har prytt diskbänken ett bra tag nu, riktigt snällt då varken jag eller A gillar den sysslan något vidare!

I Onsdags jobbade jag till halv 5 och sedan tog jag bussen till Luleå för ett besök på behandlingscentret, gjorde nämligen en läppförstoring med restylane. Blev riktigt nöjd faktiskt ( Kan berätta mer i ett eget inlägg om det). Kom hem vid åttatiden och då var det bara till att göra i ordning lite mat och sedan fastande jag vid tv:n. Senare på kvällen åkte jag och A till Fårön för att hälsa på mormor och mamma.

I dag är det jobb som gäller till 19.00 sen är det bara att traska hemmåt, om jag inte lyckas få någon som skjutsar mig! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske köpa hem lite god mat och sedan bara mysa hemma med tända ljus:)
>> 2009-10-20 <<
>> 13:49:28 << 

Mycket just nu

Våra två gebriler Chanel & Chloe somnade in igår, väldigt jobbigt faktiskt! Men är säker på att de har det riktigt bra där dem är nu.

Sen känns det bara som att det är mycket på gång just nu, inte dåliga saker alls men bara att man vet att man har mycket framåt och vet inte riktigt vars man ska börja, ni känner säkert igen er! Men så fort man börjat beta av lite så känns det betydligt bättre:)




>> 2009-10-18 <<
>> 16:41:36 << 

Bodypump

Söndagseftermiddag redan, vars tog helgen vägen?

Hade i alla fall en super trevlig kväll i Svensbyn igår ,med massa god mat och mycket skratt:) Nu ska jag alldeles strax iväg på Bodypump, och det är första gången på över ett år jag är i väg på ett sånt pass! Så det lär bli otrolig spännande att se hur det går, men det kommer säkert att gå fin fint:)


Update: Blev en promenad med Nova istället:)

>> 2009-10-17 <<
>> 13:26:10 << 

Gör - det - själv - guide?

Köpte senaste numret av Amelia ( inte så bra tidningen, men ibland duger den) för att ha något att läsa när jag åt lunch, längre bak i tidningen kom jag till: Lilla gummans gör - det -själv - guide.

Visst den var gjord med glimten i ögat men ändå, 4 av 5 av sakerna kan jag helt och hållet göra själv utan min sambos hjälp! Jag tycker i alla fall att guiden var löjlig, tycker att man kan dela lika på allt i hemmet och helt och hållet stunta i vad som ses som kvinno och mansgöra, så det så!


Detta fanns med i guiden:

1. Borra med slagborr, gjorde jag senast för 1 vecka sedan när jag satt upp två hyllor i sovrummet

2. Backa med släp, har inte haft möjlighet då jag inte har körkort.

3. Rensa avlopp, klart att jag rensat avlopp inte mysigt men jag har gjort det!

4. Montera en stickkontakt, japp flera gånger.

5. Byta proppar, har även gjort det flera gånger.


Och dessutom är ju tidningen riktad till äldre personer än jag, allvarligt finns det tjejer och kvinnor där ute som bara tagit hjälp av sin man när det är något som behövs göras?!Vad det än gäller, men det kanske bara är jag så testar jag först själv innan jag ber någon om hjälp och oftast lyckas jag riktigt bra!

Jag tror vi tjejer kan mycket mer än vad vi ibland tror:)

>> 2009-10-17 <<
>> 11:05:51 << 

Luggen

Igår blev det att se en bit av Idol sen blev det tacomiddag framför filmen 27 dresses, riktigt bra film:) Sen blev det lite slö tittande på tv innan jag somnade, vaknade strax efter 6 när Alban vält ner ett glas på golvet!
Idag ska nog jag & A förbi Svensbyn för att äta middag och se hockey.

Här kommer bilder på luggen som jag var och klippte i Tisdags:




Trevlig Lördag på er!

>> 2009-10-16 <<
>> 17:52:58 << 

TGIF + rak lugg

Såg nu att det var över en vecka sedan jag uppdaterade sist! Och inte har jag haft fullt upp heller, så jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på:P

Underbart med Fredag igen, blir nog att mysa med en taco tallrik framför idol ikväll. Sen blir det nog att spendera resten av kvällen framför tvn med något gott. Så det är en helt vanlig Fredag för mig med andra ord

Måste ju berätta vad jag gjorde i Tisdags, jo jag klippte rak lugg! (lägger ut bild senare) men vilket velande det var innan jag vågade sätta mig i stolen! Men jag vågade tillslut och är nu grymt nöjd med resultatet:)

Nej nu ska jag fortsätta fördriva tiden tills jag ska hem, hoppas ni får en fin Fredagskväll allihopa!

>> 2009-10-08 <<
>> 16:10:53 << 

Nobelpris?

Jag hade nyss besök av två trevliga tjejer som ställde frågor om Nobelpriset, och jag fick verkligen känna mig dum. Kunde ju inte alls svara på deras frågor! Hur tusan ska jag veta vilka författare som fått nobel pris? Är det något jag borde veta? Nåja började tänka att jag kanske blev ställd och att jag skulle komma på svaren när dem gått men icke det!

Men jag ställde i alla fall upp! Inte bara på att svara frågor utan de fick faktiskt ta en bild på mig innan de gick iväg, trots min fuldag! Ni vet den där dagen när varken håret, sminket eller kläderna blir bra, det är en sån dag för mig idag!

Men efter att jag kommit hem och duschat, smörjt in mig med BUS och bytt om till mjukiskläder så tror jag att fuldagen blir lite vackrare:)

>> 2009-10-08 <<
>> 15:22:44 << 

Paket från Missbella

Fick hem en avi igår var helt säkert att det var paketet från H&M inehållande en grå mjukis set och skor, men upptäckte nyss att paketet jag ska hämta var från Missbella. Så efter jobbet åker jag raka vägen till Coop för att hämta ut mitt paket!

Dessa söta mjukis set klickade jag hem:

Velour Petroleum BlåVelour RosaVelour Lila

Har aldrig beställt från sidan tidigare så jag har faktiskt ingen aning om hur storlekarna är men jag tog det jag brukar ha och hoppas att det passar! Ser verkligen fram emot att inviga en av dem redan ikväll:)

>> 2009-10-07 <<
>> 16:23:07 << 

Aj aj...

Snart ska jag hem för idag och jag kan säga som så att jag lär vara placerad i sängen resten av dagen och kvällen, ont som tusan i magen! Men men jag ska bunkrar upp med salta kex, kalle pocket och sedan blir det att se True Blood, säg inte att ni missat denna vampyrserie? Twilight är rent ut sagt uruselt om man jämnför med Trueblood, så ni som missat den kolla in den på 1:an Onsdagar kl 22:00.

>> 2009-10-02 <<
>> 13:26:53 << 

Kallt

Hösten är här och vintern är på ingång, och jag har ingen vinterjacka så just nu letar jag för fullt efter den perfekta vinterjackan. Helst ska den vara svart och med en pälskant runt huvan, gärna en variant som går ner lite över rumpan.

Här är några som jag verkligen gillar:



Ganska lika men ändå så olika, favoriten är den till höger:)

Bilder: Nelly

>> 2009-10-02 <<
>> 13:05:51 << 

3:a

Då var det återigen Fredag:D Ikväll efter jag varit i butiken så ska jag och A iväg och kolla på en större lägenhet som ligger på samma område. En tvåvånings 3:a med egen ingång, vet hur den ser ut men det blir ändå kul att fara och kika. Fast då är det 4 till som fått erbjudande så man får ju hoppas att alla dem tackar nej!

Annars blir det väl som vanligt på Fredag kvällen, mys framför tvn:) Och ikväll köper jag inte hem godis, utan det bli nog grönsaker och dipp. Har ju som sagt varit utan godis i över ett år till nu för ca 2 veckor sedan, och jag har utan att överdriva verkligen vräkt i mig godis trots att jag inte tycker det är så gott. Jag tycker helt klart att jag varit värd att unna mig massa gott men nu är det slut på det, kastade bort sista godisarna som låg kvar i skålen på jobbet sedan tjejkvällen igår...Lika bra att skippa godiset och allt onyttigt när man kan äta frukt, grönsaker och nötter. Mycket fräschare och godare:)

RSS 2.0