>> 2011-04-02 <<
>> 10:26:39 << 

Åtta månader

Idag blev Minou åtta månader, tänk vad tiden går fort:) Dagen till ära så invigs dom nya  kläderna från Lindex, Minou tackar farmor & farfar som sponsrade till dom!




Lite update om vad Minou lärt sig och så:

Senaste tiden har vi försökt kliva upp vid 7-9 tiden, och sen sover Minou två gånger på dagen ca 1 timma varje gång och sedan försöker vi få henne i säng vid 10 tiden. Frukosten består av gröt med lite plommonpure', lunch nästan en hel burk med till exempel spagetti och köttförsås, middag samma som lunch fast en annan smak kanske, och på kvällen lite välling. Dock vill hon inte äta ur nappflaskan så det blir lite trixigt med att dricka ur en mugg.

Så för det mesta fungerar det bra med maten, hon har inte samma behov av att ammas längre om än det blir mycket ammning på kvällen och på natten men det är nog mer för tröst än för att hon är hungrig. Men visst vissa dagar blir det även att amma henne under dagen om hon har ätit dåligt av vanliga maten.

Annars så kryper hon på för fullt sedan flera veckor, och att ställa sig upp mot möbler är också något hon upptäckt och hon älskar det:) Hon har även gått några steg från möbler till mig eller Andreas. Sen är hon riktigt bra på att stå och hålla balansen utan att hålla i något.

När första tanden kom var hon lite hängig men det gick över fort och sedan när andra och tredje tanden dök upp så har det inte varit några problem alls. Så nu är det tre små tänder som sticker upp i munnen, två nere och en uppe.


Kommentarer


Du heter?

En mejladress? (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida jag kan besöka?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0